Dacă nu ai studii ești moartă. Nu renunța cu niciun chip. Fi
S-ar putea să îți promită că faci școală acolo. Dar odată venită, după cateva luni te poți trezi în stradă.
Păreți amîndoi cam derutați.
El a avut un impuls sincer să renunțe la tine, după care tu cu scena ta i-ai forțat mîna. Riscul e că a revenit din milă - unui bărbat îi este frică de lacrimi. Dar cînd se liniștește poate reveni la primul impuls.
Nu e vina ta dar viața e și complicată cîteodată.
Iubitul tău e deocamdată liceul. El nu te va trăda dacă i te dăruiești.
PS. Faptul că el cu 2 facultăți și ceva îți recomandă ție să nu faci nici măcar liceul nu miroase bine. Îi pasă al naibii.
Tu cati ani ai? Vreo 15-16 ani, daca mai ai 2 ani de liceu, nu?
El, cu 2 facultati, probabil undeva la 28-30 de ani, corect?
Nu crezi ca-i o diferenta prea mare intre voi ca relatia sa functioneze?
La ce te-ar lua cu el cand nu ai nici o sansa de munca acolo, decat femeie de servici, ori muncior necalificat?
Daca avea intentii serioase, te cerea de nevasta si plecati casatoriti. Dar asa, cu ce statut te duci acolo, ca concubina?
Posibil sa se sature de tine intr-un an, doi si sa te arunce pe strada, fara scoala, fara posibilitati sa-ti iei ceva de munca, pentru ce ai face asa ceva?!
Inca ceva, tu esti micuta si pana la 18 ani ai nevoie de constimtamantul scris al parintilor, stiai asta?
În primul și primul rând tu ești cea mai importantă, viața ta e importantă!
Rămâi și continuă școală, vă cunoașteți de prea puțin timp. Creierul nostru secretă hormonii îndrăgostiri între 6 luni și 2 ani jumătate. Ce înseamnă asta? Că în funcție de relație, creierul nostru secretă acești hormoni care ne fac să îi vedem pe ceilalți atât de perfecți pentru noi; ce se întâmplă după această perioadă? Simplu, începem să vedem defectele celeilalte persoane, să nu ne convină nu știu ce comportament și așa mai departe. De ce îți spun asta? Pentru că tu ești acum sub influența acestor hormoni și s-ar putea să faci cea mai mare greșeală din viața ta.
Ai grijă de tine și învață să te pui pe tine pe primul loc. Iar pentru asta ar fi bine să te cunoști pe tine însuţi. Succes!
Niciodata..mare greseala faci daca renunti la scoala(in opinia mea) si pleci dupa el(nu zic sa nu pleci cu el dupa ce termini studiile ...cu toate ca si asa este destul de riscant in ziua de azi) Si inca un motiv pentru care sa nu pleci(de fapt doua): Relatia are doar un an nu 3-4 cel putin sa faci un asemenea lucru..parerea mea este ca inca nu il cunosti destul de bine si lumea e plina de baieti..mai este si o parte nasoala dar nu vreau sa te sperii sau sa spui ca sunt vreun ''hater'' insa e de asteptat mai ales in lumea in care traim acum..sa nu fie vreun baiat care sa te duca cu zaharelul pana ajungi acolo am auzit cazuri si cunosc in care aveau relatie de 5 ani de zile ..bineinteles baiatul cu vrajeli de tot felul. totul roz ..pana au ajuns in asa zisa ''luna de miere'' ..de continuare iti dai tu seama nu detaliez Succes in continuare! Poate ma insel, nu zic nimic concret pentru tine.
Nu ar avea cum sa faca asta! Si tatal meu este tot acolo in Londra, e plecat sa lucreze si sta in casa cu matusa lui... De facut cu siguranta nu mi-ar face ceva, sunt ferm convinsa...