Omule nu as vrea sa te dezamagesc, dar, si exista un mare dar aici
- tu nu poti fi mereu langa ea cand ea are nevoie de vorba buna
- tu nu poti sa fi langa ea cand ea are nevoie sa fie luata in brate [adauga aici si sensul erotic al luatului in brate]
Pt o relatie la distanta iti trebuie experienta, iti trebuie maturitate. E dificil la distanta! e foarte dificil. Stiu ce zic! si am 30 si de ani.
Eu zic sa vb cu ea mai mult pe telefon dar daca vrei sa o pastrezi si sa o si testezi va trebui sa ai mult mai mult. Bafta! vezi sa nu ai la un moment dat pareri de rau si frustrari. Sunteti tineri si ca si mine ca si altii ai nevoie si de momente intime! Ai grija! Muuulta rabdare si bafta!
Salut.
Degeaba vorbesti cu ea pe yahoo daca nu esti langa ea sa-i spui ce simti si sa o faci fericita.
Daca nu te-ai vazut pana acum cu ea, fa-i o surpriza placuta cand ai timp si du-te la ea fara sa stie.
Nu toate fetele sunt impresionate de anumite gesturi, difera de la fata la fata.
Incearca s-o cunosti mai bine, asa vei stii ce atitudine sa ai fata de ea.
Daca stai zilnic sa vorbesti cu ea pe yahoo fara sa va intalniti, chiar o sa devina plictisitior...
Am fost la ea, si am stat 3 zile in weekendul trecut, si mi-am propus sa o vizitez lunar.
Asta inseamna ca i-ai cunoscut si parintii. Nu? Cati ani aveti?
Da,parintii ei ii cunosc, chiar mi-a spus ea, ca parintii ei si-au facut o parere foarte buna despre mine. Amandoi avem 21 de ani.
Este dificila o relatie la distanta, dar daca va iubiti nu va fi o problema. O intrebare la care ar trebuie sa iti raspunzi este cat timp de acum incolo veti sta departe unul de altul, pentru ca mai devreme sau mai tarziu unul din voi va pune capat relatiei. Si eu am avut astfel de relatii, la una am pus eu capat iar la alta ea a pus capat, tocmai ca viitorul nostru nu ne oferea posibilitatea sa fim impreuna si in plus ochii care nu se vad se uita. Oricum merita sa incerci dar nu te opri aici, trebuie sa faceti ceva sa stati mai mult.
Si eu am avut o relatie eu in Piatra Neamt iar din Galati, am cunoscut-o la hotel era cazata iar pe atunci eram ospatar {acum nu mai lucrez cu studyez}infine a fost totul bine si frumos a fost iubire can povesti, am iubit-o mult, ea era in anul 4 de facultate si eu in ca indecis pe atunci ce vreau sa studyez, ia m-a chemat la Galati la parinti iei am stat 3 zile,nu m-am simtit prea bine ca nu prea imi place sa colind prin case straine nu eram in largul meu,vorbeam si pe mess si la telef,dar la un timp au inceput certurile,discuti,neclaritatea de a vedea relatie asa cum este ea,neincrederea, am fost primul barbat ca a intrat in casa iei, paritii iei, si mai ales mama iei era foarte severa, si s-a terminat dupa 6 luni fara sa ne spunem nimic, mi-am dat seama prea tarziu cand deja o iubeam ca "Ochii care nu se vad se uita"ori cat ai vorbi, ai asculta-o la telefon daca nu esti langa ea mereu, apar multe semne de intrebarii, eu ti-am dat un exemplu care mi-s-a intamplat.
Multumesc ca mi-ai spus experienta ta.Imi pare rau, ca s-a terminat asa, din moment ce ai si iubit-o. Ideea e, ca la mine e mai roza putin situatia .Parintii ei sunt ff de treaba,le place de mine,cand ma duc acolo,ma intampina cu bratele deschise,si cum ai spus si tu.e adevarat,ochii care nu se vad se uita. De aceea am tinut cont de acest lucru, si ma duc la ea, lunar, cu regularitate, si facem tot felul de activitati impreuna(sa nu intervina monotonia)
Eu zic sa gasesti pe cineva care e mai aproape de tine, e greu cu relatiile la distanta dar acum fa ce crezi eu zic ca e greu sa tii departe monotonia in acest gen de relatie. Bafta
Am vorbit cu ea si la telefon, si chiar in weekendul ce a trecut am fost la ea de vineri, pana luni dimineata.
De cat timp vorbiti? Cati ani aveti? Mai multe detalii pentru un raspuns cat mai bun!
Nu suntem de mult timp, aproximativ 2 luni de zile!