| Salu134 a întrebat:

Sunt într-o relație de 11 luni, la 2 persoane cu caracter puternic, ce le place să domine, fără posesivitate excesivă. La început era destul de bine ea era mai sensibila, însă tot eu am incercat sa o promovez și deja de multe ori ne contrariem, se enervează. Suntem ambii liniștiți, dar caracterele se aseamănă mult, sunt doar mici diferențe. Care ar fi o soluție?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cineva trebuie sa lase de la el sa fie domol asta ar insemna ca e sub comanda celuilalt si nu e bine. Macar femeia ta sa nu se creada sefa ta

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Orice tranzacție umană, chiar și cea amoroasă tinde să satisfacă și nevoi psihologice mai profunde. Astfel dacă aceste nevoi psihologice nu sunt satisfăcute, intervin situații ca aceea cu care te confrunți dta. Dacă nu le cunoști pe acelea nu ai cum să rezolvi problema. Ea este legată de acea cunoaștere.
Dau un exemplu teoretic. Fata a avut o relație de dependență psihologică puternică cu tatăl ei, pe care l-a iubit mult, dar această relație era ambivalentă, căci acesta o și bătea, dar nu pentru corecție ci din sadism. Astfel la ea iubirea era asociată cu bătaia. Acum are un prieten, dar acesta nu are habar de trecutul ei. Dar ea are nevoie de bătaie ca să își valideze iubirea, așa că caută ceartă cu lumânarea cu iubitul ei, care nu înțelege care este problema ei. După ce acesta nu mai poate de nervi, îi arde două palme, ea este fericită.

| Freya1 a răspuns:

Si eu cu iubitul meu suntem incapatanati pana in pragul prosteli.Dar daca te maturizeze si conștientizeze că într-o relație trebuie sa faci si compromisuri, trebuie sa ti cont si de celălalt altfel merge treaba.
Cred ca ar trebui să discutați si sa faceti jumi juma.Azi indeia ei, maine ideea ta, argumente pe de ce nu sau de ce da, răbdare, întrebări si etc.Doar prin comunicare rezolvați.

| TheGentleman a răspuns:

rolling on the floor Doamne ferește, ce gândire au unii!

Tinere, să nu-ți bați prietena, gândindu-te că are nevoie de bătaie pentru a-și valida iubirea! rolling on the floor

| OrdanKarris a răspuns:

Orice ai face NU o ii permite sa domine relatia. Daca vrea sa fie dominanta, sa fie dominanta, dar SINGURA! Daca vrea sa domine, sa stea singura. Sexul il ofera femeia, relatia e oferita de barbat. Tu oferi relatia. Femeile sunt infinit mai disperate dupa relatie decat barbatii. Barbatii pot foarte bine si fara relatie, doar cu sex la ocazie, prietene cu beneficiu, etc. Relatia este beneficiul ei, care tu i-l acorzi cu multa gratie. Sa faca bine sa fie atenta pe unde paseste. Fara voia barbatului, nu exista relatie. Intr-o relatie o femeie are infinit mai multe nevoi decat barbatul: ea are nevoie de atentie constanta, are nevoie de sac de box emotional, are nevoie de cineva sa-i spuna buna dimineata, noapte buna, esti bine, ai nevoie de ceva, totul va fi bine etc. Fara prezenta masculina, muierea devine fie psycho sau acritura, sau ambele. Ar trebui sa fie mai multumita ca cineva o considera demna de relatie, nu sa atace cu gura si cu "caracterul" ei puternic. Caracterul combativ al unei femei nu tine nici maciuca sculata, nici nu creaza o stare de liniste, armonie si placere pentru barbat. Iar intr-o relatie daca faci prostia sa faci concesiuni, vei descoperi cu stupoare ca te va insela, apoi parasi. Femeile NU vor sa domine, vor sa fie dominate. Cand ea are caracter combativ, trebuie barbat si mai combativ decat ea si nu condamn pe nimeni daca nimeni nu vrea sa o suporte. Ma mir ca tu poti si esti dispus. Eu n-as tolera o secunda o femeie sa fie in relatia care EU o ofer si sa ridice vocea la mine. Poate ramane sau pleca, dar ce nu poate face este sa ridice tonul. E ca si cum ai fi in relatie cu un barbat cu vagin si tate.