| 1997true a întrebat:

Buna! Sunt într-o relație de 2 ani, acum soarta a facut sa fim la distanta(230km), ea la facultate eu la munca, poate sa vina săptămânal, dar a zis ca va veni la 2-3 săptămâni. Din punctul meu de vedere mi se pare prea mult, eu am zile cand lucrez si in weekend.
Ieri mi-a spus că ne certam, daca o înșel, asta nu s-a intamplat niciodata din partea mea si nici nu se va întâmpla.
Nu stiu ce mi-a venit si i-am spus "curaj am, dar n-o s-o fac niciodată pentru ca te iubesc si tin la tine" ...eh, după asta am simtit ca raspunsul va fi la fel si asa a fost. Dar sa stiti ca curaj chiar nu am si nici nu-mi trece prin cap.
O parere!

10 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Și eu puteam sa merg săptămânal în weekend la cea care avea să îmi devină sotie. Și la distanta dubla, 550. Dar la început am mers de doua ori pe luna. E adevarat că după aproape două luni ne vedeam saptaminal. Și după 6, ne-am luat. Și peste fix o săptămână vor fi 15 ani de atunci happy

Daca doar te cearta in caz că o inseli, te iubește mult. Ar trebui sa îți dea papucii.

| mgtow a răspuns:

Distantele nu tin mult cu relatiile, trebuie sa fie femei unde stai tu doar le intrebi nr de telefon sa iesiti pentru ca vrei sa formezi o relatie

Răspuns utilizator avertizat
| DeMicUnCălător a răspuns:

Sunteți într-un nou stagiu al relației. O nouă încercare. Un nou filtru.
Dacă veți trece peste această perioadă, veți rămâne cu succes, veți rămâne împreună

| MrAM a răspuns:

Nu mai ține mult va spun din experienta. Amandoi aveți anumite nevoi si asteptari care nu mai sunt indeplinite. Ori va mutati impreuna ori va despartiti simplu. Asa va chinuiti si va face-ti rau.

| Roger645 a răspuns:

Relatia nu are substanta: tu esti insurat cu serviciul, ea cu studiatul. Nu soarta, ci voi ati ales sa va indepartati. Bine ca nu s-a dus la 2000km cu "studiatul", ca sa vina la 6 luni.
Ori te muti tu la ea, ori ea la tine, altfel e o relatie mai mult "virtuala". Un fel de lasa-ma ca sa te las.
Prima mea nevasta a renuntat in 2 luni la facultate pentru mine ( era anul 2), desi eram doar prieteni. Nu avea stare daca nu ne vedeam la cateva zile.

| Ariana131 a răspuns:

"Nu știu ce mi-a venit", ba da știai foarte clar ce ti a venit sa spui asta, ai făcut o ambiție, ori n ai vrut sa ti ataci orgoliul. Din moment ce ai spus asta, ce putea sa ți răspundă? De ce ti se pare mult la 2-3 săptămâni? Fata e la facultate, învață, are ore pana la 18 poate, sau are seara pana la 20. Nu ai menționat ce an e. Dacă te superi acum ca nu va vedeți, când începe sesiunea de examene ce faci? Lasa ambițiile ca "ai curaj", puteai sa spui pur și simplu ca nu ca o iubești

| PabloEscobarGaviria a răspuns:

Parere sincera. Nu va doresc raul, ba din contra. Rare sunt relatiile de lunga durata la distanta. Daca nu te bucuri acum de iubirea vietii tale cand esti tanar, atunci cand? Eu zic sa faceti intr-un fel si sa fiti unul langa altul daca nu se va incheia. 80% sanse daca nu mai mult. Scrie aici peste vreo 2-3 ani

| DannyDDanny a răspuns:

Nu o sa teziste

| 31444444444ana33333 a răspuns:

Într-o relație la distanță sunt fericiți toți 4