Eu zic sa il lasi sa se duca.Sunteti iubiti nu casatoriti.Nu il restrictiona.Da-i o anumita libertate.Ca,in timp, va pleca pe ascuns.Iar relatia voastra se va raci.
Da ce esti maica sa sa nu il lasi?
Auzi la tine sa il pedepsesti ca a plecat 2 zile cu prietenii lui... esti penibila, nu vrei tu o relatie cu comportamente din astea de copil de 12 ani?
Este bine cunoscut faptul ca barbatii in vacante citesc, merg la piese de teatru si dezbat importante teme universale.De fapt, daca nu vrea sa te ia si pe tine inseamna ca are ceva de ascuns.Sunteti la inceputul iubirii, ar trebui sa stati tot timpul impreuna si sa va iubiti.Nu-mi vine sa cred ca tine la tine si alege sa plece departe de tine doua zile.
Calea de mijloc ar fi sa plecati impreuna, dar i-ai cam strica vacanta de burlac...
Foloseste-ti senzualitatea feminina si tine-l acasa
Sincer nu as pleca cu el ca pleacă doar cu baieti si e cam aiurea.mi. A spus sa merg cu el si m. A asigurat insa ca vom vorbi la telefon. Si ma gândeam sa ii fac un fel de pedeapsa sa nu ne mai vedem cateva zile dupa ce vine. Dar il indepartez de mine asa si e si copilareasca ideea. Nu știu as face ceva ca sa nu mai vrea sa plece si altadata singur cu baieti. Menționez si ca avem planificata deja o vacanta peste puțin timp.
Daca l-ai lasat sa plece, nu mai poti da inapoi.totusi,cred ca stii ce se petrece in astfel de vacante cu baietii
Eu zic sa-l lasi, adica sa-i dai aprobarea ta, astfel si-ar da seama de increderea pe care o ai in el si poate v-ati apropia mai mult. Sau mai iei o prietena si mergi cu el.