Hei buuuuna,s-a mai schimbat ceva? Primul meu sfat ar fi sa NU cumva sa o pierzi pe prietena ta din strainatate! Ea e o prietena adevarata,si stii de ce? Deoarece in ciuda faptului ca va despart atatia km,ca nu va vedeti, ea nu s-a schimbat cu nimic,desi isi poate face oricand prieteni acolo,ea nu a uitat de tine.
In schimb a doua fata nu merita prietenia voastra. Crede-ma o prietena adevarata nu renunta la prietenele ei pentru un baiat,la urma urmei orice relatie se sfarseste si prietenii raman. daca va pretuia nu renunta la voi pentru tipul acela. Mai bine lasa asa
Daca e vreo sansa sa va impacati, va veni ea, ai tras destul de ea, daca nu vrea, nu e cazul sa-i cersesti prietenia.
Bună.
Cealaltă prietena v-a sfidat, a făcut un lucru oribil pentru niște foarte bune prietene.Cum se să faceți? Aveți două variante:
1.Rămâi doar tu și cu prietena ta din străinătate.
2. Împreună căutați altă fată care să vă fie prietenă cu adevărat.
Urât gest din partea fetei!
Pa, pa.
Sincer, din primele cuvinte despre ea mi-am dat seama ca e vorba de un baiat, inainte sa vad ca ai spus.
Am observat si eu ca unele fete au comportamentul asta. Eu am impresia ca nu e sigura pe ea, are anumite dubii referitor la baiatul ala si nu le spune nimanui. Asa eram si eu, ma racisem total de prietenele mele, nu ca ar fi facut ele ceva ci nu eram sigura de baiatul ala si ma gandeam in permanenta la el.
Lasan asta la o parte sfatul meu este sa o lasati o perioada de timp sa isi revina. Puteti sa vorbiti cu ea si sa ii spuneti ca orice s'ar intampla sunteti alaturi de ea si ca o sustineti, ca nu vreti sa o pierdeti si vreti sa redeveniti prietenele de mai demult.
Asta o va face sa se gandeasca la tot ce facea cu voi si de voi in general. Poate o sa isi dea seama ca greseste.
Bafta si daca poti as vrea sa ma ti la curent cu asta, sa stiu ce ai rezolvat.
Poate a patit ceva rau de curand. poate ii place de un baiat si baietii sunt cam.
Sincer si mie mi s-a intamplat si cea mai buna metoda este sa incerci sa discuti cu ea chiar daca tu stii ca nu te va baga inseama. Iar daca nu te baga in seama gaseste-ti alti prieteni si nu o mai baga in seama timp de o saptamana. Iti promit ca o za vin la un momendat sa iti ceara scuze!
Poate ar trebui sa o intrebi de ce se poarta asa, care e cauza adevarata?
Ca nu are chef de nimic si de nimeni inseamna ca s-a intamplat ceva in viata ei care a marcat-o si a facut-o sa se schimbe. Daca sunteti asa bune prietene, trebuie sa iesiti o data, voi 2 si sa vorbiti foarte serios, doar asa poti rezolva problema asta si sa o atragi inapoi sa fie prietena voastra.
Prietenia tot timpul e mai presus de orice baiat sau orice boyfriend. Daca nu si-a dat seama asta, imi pare rau.Nu asa ar trebui sa se comporte.Gata,am prieten si ceilalti nu mai conteaza.Prietenii iti sunt tot timpul alaturi, fie ca ai probleme, fie ca esti bine si te bucuri alaturi de ei. Poate ar trebui cumva sa ii induci asta, sa ii spui asta. Poate se simte si deschide subiectul si poti discuta cu ea.
Pai nu o mai baga in seama cu faci tu acuma ai luat decizia perfecta dar daca poti gasesteti alta prietena si fai in ciuda ca te intelegi mult mai bine cu ea si nu mai vorbi deloc cu ea ca si cum nu ar exista trece cu pretena ta (cea care te intelegi mul mai bine)pe langa ea si fai in ciuda cat poti tu de mult si ai sa vezi ca o sa se bage in seama cu tine si o sa ceara din nou sa fi pretena sa si ai sa vezi ca o sa te ajute
SPER CA TE AM AJUTAT!
Poate are vreo boala (de acelea rele de moarte) si sa nu suferiti amandoua dupa ea. Sau a castigat multi bani, se da mare pe la un baiat... chestii de genu.
Doamne fereste o stiu de un an, de un an ne spunem totul si cred ca stiam si eu daca are vreo boala sau ceva.Ideea e ca daca ar fi avut vreo boala sau ce spui tu era si ea mai trista, dar nu este mie mi a dat de inteles ca poate sa traiasca si fara noi 2. La un moment dat a spus : "dar de cand te intereseaza pe tine ca nu te mai bag eu in seama? " si are prieten
Eu cred ca daca e o prietena adevarata ar trebui sa lase orgoliul la o parte. [ parerea mea.