Vorbeşti de toate sclifositele când sclifosita nr. 1 eşti chiar tu! Are dreptate iubita mea când spune că preferă să-şi uite adolescenţa.
Tu ai pus punct, nu? Păi atunci la ce mama naibii mai faci nazuri acum?
Ai pus punct = ai avut un motiv bine întemeiat şi ai gândit bine la acel moment.
Ai pus punct = are dreptul să se dea la cine vrea.
Salut.
Eu sunt sigura ca el te place dar face pe indiferentu. El vrea sa te faca geloasa de aia spune vorbele alea, ca sa te oftice pe tine. Tu ar trebui sa-i arati ca nu esti geloasa si ca nu-ti pasa. Mai mult ca sigur el te place si vrea sa te faca geloasa. Ca sa nu ii arati ca are dreptate fi indiferenta, lasa-l pe el sa-ti dea sms, sau sa te sune. etc. Asta daca vrei sa ii arati ca nu esti geloasa
Daca vrei sa te impaci cu el ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii spui ca ti-ar place daca v-ati impaca si sa vezi ce zice si el.
Eu cred ca vrea sa fie cu mai multe fete deodata, iar tu nu cred ca ai accepta asa ceva, pentru el e clar ca simti ceva posibil o atractie asa se intampla dupa ce te desparti de cineva cu care ai fost indiferent
Pai spune-i ca tu mai ti la el si ca vreti sa va impacati nu prea ma pricep eu la lucruri daste imi dai funda?!
In locul tau eu fiind foarte orgolioasa nu la's mai baga in seama si as fi indiferenta (as parea) si as astepta ceva de la el, iar daca el nu o sa faca nimic larevedere tata stau si altii la rand. Foarte simplu pentru mine nu?
Eu cred ca te place dar te face geloasa. nu-l baga in seama
sa vezi ca o sa vina inapoi la u
Imi pare dau sa te dezamagesc dar se pare ca si el e in aceias situatie ca tine. Nu stie ce vrea. Te place asta e sigur dar incearca si in alte parti ca toti baieti. Aratai putina indiferenta cateva zile dar nici sa il respingi. Daca te suna spune ca ai de invatat sau ca faci curat si ca nu poti vb. Va venisingur dupa.