| ClaudiaMihaelaAnonima a întrebat:

Buna, sunt intr-o situatie limita, sunt intr-o relatie de 4 ani, am avut niste probleme acum 2 ani, dar aveam impresia ca am trecut peste, se pare ca nu e asa, a fost plecat cateva saptamani recent, iar de cand s-a intors e total schimbat, noi locuiam impreuna si-a luat lucrurile si a plecat. O fi normal, nu stiu, dar e greu dupa atata timp sa fii lasata asa, imi zice ca vrea sa se linisteasca, am impresia ca vorbeste cu cineva, dar a zis ca nu e important, il iubesc si suntem de atata timp impreuna, am numai ganduri negre din cauza situatiei, ati fost in vreo situatie asemanatoare?

Răspuns Câştigător
| qwertpro a răspuns:

Salut,ei bine in asemenea situatie e important sa nu faci din tantar armasar.Nu te te gandi deodata la faptul ca poate are pe altcineva sau ca s-a saturat de tine.Nu neg ca asta ar fi imposibil,dar e important sa clarifici situatia data rational. Odata ce comportamentul lui s-a schimbat inseamna ca exista o cauza pentru asta,oamenii nu se schimba asa de la nimic. Poate i s-a intimplat ceva, insa nu vrea sa iti spuna, fie din rusine, fie din mandrie sau poate din alte motive. Poate a trecut printr-o situatie foarte neplacuta si prefera sa fie acum de unul singur ca sa treaca peste, si din frica de a nu te rani a ales sa iti dea cat mai putine detalii.Nu e exclus nici faptul ca el are nevoie acum de odihna,si ar putea vrea sa iti spuna totul dupa ce se va linisti,insa daca vei renuna la el acum,ar fi urat si din partea tea pentru ca va crede deja ca tu nu ai nevoie de el,mai ales in situatii grele. Sfatul meu e sa nu iei o decizie in graba,fii rabdatoare,vorbeste cu el,arata-i ca iti pasa si ca-i esti alaturi. Uneori persoanele din jurul nostru isi schimba atitudinea fata de noi,dar nu ne dam seama ca poate noi am fi cauza,deci e posibil ca tu sa il fi suparat cu ceva,si el tine toata furia in el,ori cine stie poate te-a vorbit cineva pe la spate si i-a aratata dovezi false.E foarte greu de spus care e cauza,si ca sa afli totul trebuie neaparat sa vorbesti cu el. Daca refuza, nu e nimic grav, asteapta ceva timp, insa daca uita de tine si nu se schimba nimic, stii ce trebuie sa faci.

| ClaudiaMihaelaAnonima explică (pentru qwertpro):

Multumesc de raspuns, da, nici nu recunoaste exact care e treaba, nici cu mine nu vrea sa vorbeasca, o sa astept sa vad ce anume ar dori el.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Amanta sigur exista pentru el de aia a plecat poate la ea acasa

| ClaudiaMihaelaAnonima explică (pentru mgtow):

A plecat la parinti :p

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Din când în când îl mai suni, și îl întrebi, ei, te-ai mai liniștit, sau să îmi caut pe altul.
Că dacă se ocupă locul lângă mine, degeaba ești liniștit, că nu încăpeți doi.
Și tragi linie, și îți vezi de viața ta, că e scurtă oricum.

| sofisis a răspuns:

Are pe alta sigur. Lasa-l si nu mai insista. Altii pleata dupa 40 de ani, nu 4. Nu e mult, nici putin. Atat a fost sa fie relatia voastra.
Si nu ...nu am fost niciodata in situatia ta, pentru ca nu ma dau de ceasul mortii indiferent cati ani sau case sau copii ma leaga de un om. Daca nu mai vrea, drum bun, viata linistita. Nu stau sa ma distrug eu ca nu mai vrea el. Ce sa zic.
Pe tine nu te leaga nimic de el. Zi mersi ca nu ai de imparit copii si case. O sa iubesti pe altul si gata.

| SDana a răspuns:

Da. Din pacate, pentru tine, are pe alta.

| ClaudiaMihaelaAnonima explică:

Am aflat ca vorbea cu cineva, cum sa dai atata timp, 4 ani, cu bune si cu rele pe cateva zile de discutii telefonice, dar nu cred ca va mai vorbi nici cu ea ca a mintit-o si pe ea, il iubesc foarte mult, nu stiu ce sa fac, El a zis sa il las in pace.