Stai linistita, sarutul apare intr-o relatie numai cand intre parteneri este suficienta initimitate incat sa nu-ti mai fie rusine. Presupun ca sunteti adolescenti, vor mai trece luni bune pana veti ajunge la sarut si atunci te vei simti deja suficient de apropiata si atrasa de el, incat sa nu-ti mai fie rusine.
Lasa-te dusa de val si nu ai sa patesti nimic. nimeni nu s-a nascut invatat, invatam odata cu inaintarea in varsta.
La fe erau si eu la primul sarut, credeam ca nu stiu si o sa ma fac de ras dar de fapt totul vine de la sine, nu trebuie sa exersezi sau sa inveti.Nevoia te invata! Succes cu sarutul!
Nu exista 'nu stiu sa sarut'. Si eu eram la fel la inceput, imi era teama ca nu o sa ma descurc, dar l`am lasat pe el sa faca primul pas, si a fost ok. totul a venit de la sine...nu ai cum sa te 'incurci' sau sa nu faci bine. Fiecare are stilul propriu de a saruta.
Nu iti mai face griji! Take care!
Totul vine de la sine, asteapta momentul oportun si lasa-l pe el primul, dupa ce vezi cum e, il saruti si tu
Succes!
Atinge-i buzele incet, transmite-i emotia ta incercand sa-i atingi buzele lent, fara graba. Apoi, restul vine de la sine