| Ramona2317 a întrebat:

Sunt Ioana si as vrea sa ma ajutati cu niste răspunsuri.
Eu am 16 ani si iubitul meu 19 iar noi am vrea sa ne formăm o familie adica vrem sa facem un bebe mentionez ca vrem amandoi același lucru. Va rog sa ma ajutați cu niste răspunsuri.
Multumesc anticipat.

45 răspunsuri:
| NLS a răspuns (pentru Ramona2317):

Daca ar fi atat de simplu sad NU ar exista acum orfelinatele pline de copii cu tristete pe chip, nu ar exista mame care fac avort sau isi arunca pruncul nou-nascut la ghena (asta e prostie curata, pe langa ca e crima, dar exista si astfel de cazuri), nu ai mai vedea atatea familii destramate ca urmarii a plecarii in strainatate a unuia dintre parteneri (de aici, mai multe urmari pentru copil, niciuna pozitiva), nu ar mai exista bunici nevoiti sa isi rupa din pensia oricum mica, pentru a-si ajuta copiii la cresterea nepotilor.

El cu ce se ocupa?
Lucreaza? Are un venit?
Dar tu?
Chiar crezi ca poti face un copil la varsta asta fara sa fiti ajutati amandoi de parinti? Si chiar crezi ca ei vor fi de acord? (Daca vor fi, sunt mai inconstienti decat tine, imi e greu sa o spun, dar asta e adevarul.)
Si in plus, acel copil s-ar putea naste cu diverse probleme (nu ma gandesc neaparat la malformatii), ca urmare a faptului ca inainte de 18 ani corpul tau nu e pregatit pe deplin sa poarte o sarcina normala la termen.

| Ramona2317 explică (pentru NLS):

Nici nu stiu ce sa mai zic.

| Ramona2317 explică (pentru OldSoul):

Amândoi ne dorim foarte mult un copil

| qest11 a răspuns:

Nu prea se inteleg cerintele tale. Raspunsuri la ce intrebari? Daca vrei sa-ti faci o familie, te casatoresti, apoi te muti cu respectivul, iar pentru a face un copil trebuie sa faci sex neprotejat pana apar doua liniute pe test. Spuneai ca ai posibilitatea sa-ti intemeiezi o familie, asa ca nu inteleg rostul postarii. Sau poate vrei sa faci un copil si nu stii cum se procedeaza, ca asta inteleg din cele scrise de tine mai sus. Secretul casniciilor fericite nu-si au raspunsuri pe internet. Ai gasit omul potrivit, nu mai ai nevoie de manual de instructiuni pentru o casnicie fericita.

| anamariarot a răspuns:

Dar-ar Domnu' să fie doar o tentativă de trolling...

| Lioana a răspuns:

Ai timp sa faci asta mai tarziu. E mult prea devreme sa faci copii la varsta asta. Acum multe femei fac dupa 30 ani copii ca sa apuce sa se bucure de viata inainte de asta.
Dupa ce faci copilul vei fi foarte ocupata cu nevoile copilului care nu sunt putine si nu vei mai avea timp pentru tine.
Iti recomand sa mai astepti sa implinesti cel putin 20 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ramona2317):

Eu cred ca te santajeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ramona2317):

Nu "CREZI"... Dar ești dispusă să-ți distrugi viața și viața unui copil pe o... convingere ar fi mult spus. De unde kkat ai tu cum să ȘTII că nu o să te lase amanet? Ai călătorit cumva în viitor cu mașina timpului sau ceva? Sau ai cumva vreo experiență de-o viață de care nu ne spui? Tu ai idee numai eu, unul, nu zece cu câte ignorante de astea ca tine am vorbit de când tot stau pe site-uri de socializare? Puzderie sunteți și toate aveți aceeași poveste de început, toate ați "CREZUT" la fel și peste ani de zile stați și vă plângeți în pumni de cât de proaste ați putut să fiți și cât de naive și credule. E frustrant să vă văd cum vă duceți cu ochelari de cal ca vitele la măcelărie, că nu vedeți nimic în stânga și-n dreapta, că vedeți doar înainte, doar iluzia pe care vreți voi să o vedeți. Iaca după ce rămâneți cu burta la gură și fătați câte-un borac, se leapădă repede băietii ăia buni de voi și rămâneți amanet cu boracu' legat de gât și vă blestemați soarta și zilele. După aia mai căutați pe site-urile de socializare să vă mai bage cineva în seamă și să vă mai ia. Degeaba mai încercați să vă puneți atunci o mască falsă și să păreți voi independente și fericite, că nu vă mai ia nimeni folosite ca niște șosete și cu obligații, nu se mai riscă unul în ziua de azi și pe sărăcia asta să se lege la cap cu voi. Dar degeaba îți spun eu aici și încă și-o sută pe lângă mine cum stă treaba cu viața, că tu tot ce citești și nu se potrivește-n calendarul tău pui la c*r. Tu "CREZI" că ești mai deșteaptă și știi mai bine.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună Ioana! La varsta ta nu este deloc indicat sa faci un copil, gîndeste te ca nu esti pe deplin dezvoltată fizic sa duci o sarcină si poti aduce pe lume un copil handicapat, ce vei face atunci daca vei avea un copil cu handicap? Mai asteaptă pana după varsta de 20 de ani cand corpul tau va fi pe deplin dezvoltat si maturizat si va putea duce la bun sfarsit o sarcină, si al doilea lucru ai cu ce sa cresti un copil? Sunt familii cu 2 salarii cărora le este greu sa creasca un copil si nu isi doresc, dar voi? Parintii tai ce zic? Ai discutat si cu ei aceste lucruri? Sanatate Ramona.

| Uitdetine5 a răspuns:

Nu te grabi ca peste un timp vei vedea cine este el, mai bine bucurate de viata ca nunta vei reusi sa joci, dar un bebe usor il faci

| Mc_Robert_1985 a răspuns:

Si ca sa faci un copil, macar asteapta sa fi majora...

| RAY a răspuns:

Pacat de acel copil

| Ramona2317 explică:

Păi asta esti tu

Răspuns utilizator avertizat