| Iirinaa a întrebat:

:*Sunt Irina si sunt din Cluj. Am o prietena sau am avut, nici eu nu mai stiu. care era,, prietena mea cea mai buna ". Asa o credeam eu, dar se supara din orice fleac. Tot timpul eram impreuna. A fost un concert la Cluj la care m-a chemat. Eu sunt in partidul USL pentru ca primarul este unchiul meu si are un fiu. i-am spus prietenei mele ca ma duc cu ea daca nu am sa ma duc cu usl-ul. si a doua zi m-a chemat verisorul meu fiul primarului de la cluj sa ma duc cu ei. si m-am dus. Sa va mai spun ca ea nu vrea nici odata sa iasa nicaieri in grup doar eu cu ea. Si dupa ce am fost cu usl-ul la concert in urmatoarea zi mi-a trimis mesaj in care a spus ( ca mai bine m-am dus cu ei decat sa ma duc cu ea. ca nu sunt o prietena buna ) etc... dar inaintea concertului cand i-am spus ca daca nu ma duc cu usl-u ma duc cu ea nu a avut nimic in potriva. acum este suparata pe mine. Si era singura prietena pe care o aveam. Dar acum ma simt foarte ciudat de cand s-a suparat pe mine. De ce ma simt atat de ciudat? Nu stiu parc aimi vine sa plang tot timpul. Nu stiu de ce s-a suparat pentru asa o,, chestie' neimportanta. Dupa parerea mea daca suntem prietene si ne intelegem bine nu trebuie sa stam tot timpul impreuna sa iesim tot timpul impreuna.

Niste sfaturi :*

FUNDAA! >

Răspuns Câştigător
| Chupaaa a răspuns:

Stii...daca face chestii din astea nu prea se numeste prietena adevarata! Vrea sa fi doar prietena ei. Sfatul meu este sa lasi treburile asa cum sunt, chiar daca e greu...nu o sa stai o viata DOAR cu ea!

3 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu stiu de ce s-a suparat pentru asa o,, chestie' neimportanta, asta spui tu.

Daca pe ea a deranjat-o e foarte simplu, inseamna ca pentru ea conteaza foarte mult.

Indiferent ca tu consideri asta normal sau nu, aberant sau nu, daca e prietena ta tu ai o decizie de facut.

Stii ca asta o face fericita, sa petreceti timp doar voi doua impreuna.

Tu decizi daca alegi sa o intelegi si sa fii alaturi de ea asa cum are ea nevoie si nu asa cum decizi tu ca are nevoie.

| mona a răspuns:

Probabil asa e ea o fata mai suparacioasa dar o sa-i treaca

| Vix999 a răspuns:

Exista si gelozie patologica feminina. Are pretentia sa fie cea mai importanta persoana pentru tine. Probabil a suferit de un abandon ceva in trecut care a traumatizat-o si ia orice gest al tau ca pe o respingere. Nu are incredere in ea si considera ca singura sansa de a tine pe cineva langa ea este sa constranga.
Aici nu este valabila, cred eu, chestia ca daca face asta nu iti e prietena. Din contra, e mult prea atasata sentimental de tine. Atasamentul asta asa iese la iveala, prin mici chestii pe care ti le face.
Faptul ca nu vrea sa aveti si alti prieteni pe langa voi iar este un indiciu al unei traume si al faptului ca nu suporta sa aiba competitie in ceea ce te priveste. Considera ca daca accepti si pe altcineva (indiferent cine, poate chiar si rude) iubirea ta pleaca de la ea la acea persoana. Nu concepe ideea ca poti tine la mai multe persoane in acelasi timp.
Este totusi si o mica sansa sa fie ea foarte egoista...dar pana la urma si egoismul tot din niste dezechilibre emotionale pleaca.
Fa-o sa inteleaga ca vei fi mereu alaturi de ea si ca nu o vei abandona. Dar fa-o sa inteleaga si ca lumea asta nu se compune doar din voi doua. La un moment dat o sa ai un iubit. O sa ai discutii interminabile cu ea apropo de timpul petrecut cu el in defavoarea ei. Asta daca nu incepi deja incet-incet sa lucrezi la psihicul ei si sa o faci sa aiba incredere in ea si in relatia voastra.