| Iirinaa a întrebat:

:*Sunt Irina si sunt din Cluj. Am o prietena sau am avut, nici eu nu mai stiu. care era,, prietena mea cea mai buna ". Asa o credeam eu, dar se supara din orice fleac. Tot timpul eram impreuna. A fost un concert la Cluj la care m-a chemat. Eu sunt in partidul USL pentru ca primarul este unchiul meu si are un fiu. i-am spus prietenei mele ca ma duc cu ea daca nu am sa ma duc cu usl-ul. si a doua zi m-a chemat verisorul meu fiul primarului, sa ma duc cu ei. si m-am dus. Sa va mai spun ca ea nu vrea nici odata sa iasa nicaieri in grup doar eu cu ea. Si dupa ce am fost cu usl-ul la concert in urmatoarea zi mi-a trimis mesaj in care a spus ( ca mai bine m-am dus cu ei decat sa ma duc cu ea. ca nu sunt o prietena buna ) etc... dar inaintea concertului cand i-am spus ca daca nu ma duc cu usl-u ma duc cu ea nu a avut nimic in potriva. acum este suparata pe mine. Si era singura prietena pe care o aveam. Dar acum ma simt foarte ciudat de cand s-a suparat pe mine. De ce ma simt atat de ciudat? Nu stiu parc aimi vine sa plang tot timpul. Nu stiu de ce s-a suparat pentru asa o,, chestie' neimportanta. Dupa parerea mea daca suntem prietene si ne intelegem bine nu trebuie sa stam tot timpul impreuna sa iesim tot timpul impreuna.

Niste sfaturi :*

FUNDAA! >

3 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

Prietena ta pare "putin" cam posesiva. Sa nu accepte sa iesiti in oras in grupuri, ci doar voi doua, e putin cam exagerat. In special ca la un concert, distractia e mai mare cand sunteti mai multi.

Cel mai bun sfat este sa discutati fata in fata, sa-i explici ca:
-daca tu iesi si cu alte persoane nu inseamna ca nu ii esti prietena
-ar fi bine sa iesiti si in grup, cu alti prieteni (comuni, pentru inceput)
-nu trebuie sa stati impreuna tot timpul, iar acest lucru nu trebuie sa va afecteze prietenia
-vei fi mereu langa ea atunci cand are cu adevarat nevoie.

Practic explica-i nevoile tale, dandu-i de inteles ca nu va fi abandonata.

happy sper sa rezolvati!

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

E genul posesiv si-i va fi tare greu sa-si faca prieteni si pe viitor. Daca nu-si da singura seama ca nu are o atitudine normala, nu ai ce sa-i faci.

| CrazzzyA a răspuns:

Pai dupa cum spui tu ca ea e singura ta prietena, poate si tu esti singura ei prietena. Poate e mai timida si nu stie sa se integreze asa de bine. Din moment ce tu faci parte din partidul acela, poate ai putea sa o ajuti sa se integreze mai usor.
Daca e singura ta prietena, dupa cum spui, poate ar fi bine sa ai o discutie serioasa cu ea in legatura cu acest subiect. Poate aflii de ce nu vrea sa iasa in grup si ce ar putea fi de facut in acest sens.
Poate ea s-a suparat pentru ca i-ai dat impresia ca poti alege cu usurinta pe altcineva, iar ea s-a simtit mai prejos sau exclusa, poate pentru ca ea nu ar alege pe altcineva inaintea ta.
Ce sa zic... comunicarea rezolva toate probleme! happy