anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt noua pe aici si as avea mare nevoie de ajutor! Mama mea e plecata in Italia de 2 ani jumatate, si acum 2 luni l-a luat si pe fratele meu acolo, si vrea sa ma ia si pe mine, numai ca eu am o relatie de doi ani cu un baiat minunat si nu pot renunta la el. Si mi-e mila si de tata pentru ca mama si-a gasit pe altcineva acolo in Italia, si mama nu m-a ajutat cu nimic in tot acest timp. Ce as putea face? Sa plec sau sa raman aici sau sa raman aici alaturi de tata si de prietenul meu care mi-au fost alaturi de mine? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Păi depinde de ce vârstă ai! Cred că hotărârea asta trebuie s-o iei singurică după ce în prealabil să ai o discuţie cu prietenul şi în primul rând cu tatăl tău.Să-ţi dea Dumnezeu înţelepciunea de a alege corect!

6 răspunsuri:
| AliGab a răspuns:

Pai ce alegi: banii sau linistea sufleteasca langa persoanele care-ti sunt dragi?

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. Desigur că decizia îţi aparţine, dar consider corect să fii fidel celui care se dovedeşte fidel cu tine.

| ligiat96 a răspuns:

Asta depinde numai de tine...dar puneti intrebarea WWJD?

| iloveasians a răspuns:

Scuzati exprimarea dar m-am grabit!

| iloveasians a răspuns:

Din punctul meu de vedere am hotarat sa raman aici, dar as dori si pareri "din exterior" ca sa spun asa. PS. am 18 ani.