Incearca sa o faci sa aiba incredere deplina in tine.Aratai cu ce fel de persoane iti petreci timpul, astfel va fi sigura ca nu ti se intampla nimic.In unele situatii, da`i dreptate.Totusi,e mama. Da-i din cand in cand cate un telefon cat esti afara ca sa fie sigura unde esti, iar daca iti impune o oara, incearca sa o respecti.Alta data te va lasa mai multLa mine a mres
Certuri? tipic la 13 ani, pai demonstreaza-i ca esti responsabila, nu te mai pune in gura cu ea, succes!
Ai 13 ani si tu nu esti altii' sa stai mai mult accepta si fi mai cuminte, cred...ca ar merge.
Scz ca iti zic dap mie mi se pare mult ora pe care ti. o da. bucura. te ca ai asa posibilitate si nu incerca sa o bati la cap ca o sa iti scada.eu am 13 ani si de la ora 22 am scazut la 21
Da te pe linga ia ajut o la treburi spunandu i ca ai crescut si ca vrei mai multa libertate.
Tot 13 am. dar pe mine ma lasa pana la 20:30 si nu ma plang.prefer sa stau cu ea decat afara;; de obicei.si e pacat sa spui ca o urasti.cand nu va mai fi vei regreta ce spui despre ea
Inregistrat la 26 Mai 2010
Ultima logare: 17 Aug 2010 asta sa vada lumea cat de noua esti
Frate eu am 16 ani si ma lasa pana la 22 uneori ma mai lasa pana la 11 12 dar mai rar si e totusi mama ta asculta incearca sa vorbesti despre asta zi si tu mami alti nu fac asa dar pe un tot relativ calm
Buna alle eu vorbesc foarte multe cu mama e ca o prietena pentru mine incearca sa o apropi de tine. si spune-i ce fac prietenii tai si ca vrei mai multa liberatete...
succes... sa-mi spui ce ai mai facut :*
Eu patesc la fel cu mama mea imi zice sa imi iau telefonul si pe la 22:30 ma usna si daca nu vin in 5 min iar ma suna si tot asa si cand am ajuns acasa intr-o zii am facut un scandal si i-am zis tot ce aveam pe suflet nici nu am respirat si ma lasa afara nu ma mai suna doar daca este neaparata nevoie
Aveti dreptate...si da, este pacat sa zic ca o urasc, o sa va dau funditze.Va multumesc ca ma intelegeti! :*
Scuza-ma dar pentru 13 ani e destul 22. 30 ai putea chiar sa te consideri o fata norocoasa ca ai voie si pana la ora aia... mama ta vrea sa te protejeze [ da, helau` suna prostesc ] dar chiar asa e. Stiu ca te simti prost fata de ceilalti copii dar gandeste-te ca ei au parinti carora nu le pasa asa de mult.
ca sa iti dau un exemplu : parintii mei erau cam ca mama ta [ adica cat de cat stricti] iar prietena mea cea mai buna avea parinti mai indulgenti, sa spun asa. Eu aveam un anumit program, iar ea cutreiera si noaptea pe afara, parintii habar nu aveau pe unde le umbla fata. NU MERSI! mai bine lasa
Buna Alexandra. Eu zic sa citesti asta, daca nu cumva ai citit deja. Sper sa ai rabdare sa citesti si sa reflectezi bine asupra a ceea ce o sa gasesti aici. O sa iti schimbi parerea. Sau... cel putin, asa ar trebui...
http://www.tpu.ro/......e-care-am/
Numai bine si...lasa de la tine. La urma urmei, nu ca as vrea sa par comunist dar, chiar cred ca este o ora rezonabila pentru tine...
Poate ca ora limita pana la care poti sta afara va creste proportional cu varsta.
Te salut!
Alexandru, eu nu am zis ca as vrea sa ma desp de mamy intr-un fel...
Vreau sa ma inteleaga si ea.
Totusi, aveti doar 13 ani, mama ta nu sare deloc calul cand iti zice asta. Stii tu cata grija are pentru tine, nu conteaza asta deloc pentru tine? Si oricum, orele cele mai bune pentru somn sunt de la 22 la 00, asa ca este in avantajul tau ca nu te lasa mai tarziu.
P. S. Ar trebui sa apreciezi mai mult tot ceea ce face pentru tine, si sa-i multumesti pentru toate, pentru mine este prea tarziu sa mai zic un multumesc, macar pentru faptul ca mi-a dat viata, nu ma pot intalnii cu ea sa-i spun asta.
Domnul sa fie cu tine si familia ta.
Depinde la ce ora iesi afara!
Daca iesi la 17:00 PANA 22:30 e mai mult decat destul!
Dar daca iesi la 19:00 atunci convinge-o ca locul unde stai afara e sigur si te lasa mai mult!
Si despre certuri incearca sa le eviti!
Adica cand se supara schimba subiectul fara sa-si dea seama! O intrebi cum a vost ziua ei cea mai facut.etc
O sa mearga crede-ma am 12 ani si am incercat!
Salut! Si eu ma numesc Alexandra si am 14 ani. Nu inteleg de ce te plangi ". afara ma lasa DOAR pana la 22:30 [.] MACAR pana la 23:30 ". Eu cred ca mama ta exagereaza, totusi esti doar o fetita de 13 ani. Mai nou se intuneca la ora 20:30-21:00. Uite, ca sa te mai linistesc putin, pe mine ma lasa doar pana la 21 [si am 14 ani], nu ma revolt si nu ma cert cu ea. Mi se pare suficient de mult sa ma lase doar pana la ora respectiva, avand in vedere ca sunt doar un copil si afara ma expun multor pericole.
Gandeste-te si la asta. Si nu cred ca prietenii tai isi permit sa stea "doar" pana la miezul noptii. Ce sa mai spunem? Parinti iresponsabili.
Ar trebui sa te bucuri ca mama ta are grija de tine si este cat de cat responsabila, nu ca alti parinti, si nu sa te plangi ca te lasa doar pana la 22:30.
O zi frumoasa sa ai!
Nai la 13 ani sa spui ca nu o suporti? mai. ma uimesti. nu te gindesti ca e mama ta? ca te ingrijeste. Intretine te singura si nu mai avea nevoie de serviciile ei. ooofff vei fi mama si asa o sa ti faca si copii tai. shat
Asa am fost si eu.Nu o mai suportam. dar daca faci un efort, ascult-o si incearca sa-i spui tot ce te framanta ca sa poata sa aiba incredere in tine.Bafta!:*
Buna.Alexandra.
Mai ieri am postat si eu ceva cum ca nu ma inteleg nici eu cu tatal meu. din alte motive insa.
Oricum.am 14 ani si nu`mi spune sa ma intorc acasa la o ora anume.insa acum gandestet`e si thu.
Ziua se scurteaza iar la 23. 30 e destul de intuneric.
Uite eu la cei 14 ani ai mie vin singura aca la ora. 22. 00 intotdeauna.
Tocmai de aceea fa si thu la fel.
Vino cateva zile mai devreme sa zicem.22.00.si vazand ca tu vii mai mereu la aceeasi ora iti va da ca recompensa si.sa stai mai mult.
Adica mie mi s`a mai intamplat
Succes cu mami tau
Eu stateam afara pana la 23 cel mult.la prieteni pana dimineata. dar afara nu mai mult de 23.sunt numai nenorociti.stie mama ta ce stie.si tine cont.eu aveam atunci vreo 19-20.deci ascult-o
Faza cu iesitu` afara.Hei! Eu stiu o fata de 24 de ani care o lasa maica`sa pana la 8 jumate afara!Si tu te plangi degeaba. Zi mersi ca o ai si te lasa pana la ora asta.Sa stii, ca at. cand nu va mai fii o sa-ti fie dor sa te tachineze, sa-ti faca orice. N`o baga in seama.Nu te lua in gura cu ea, ca nu ai varsta ei!
Pupici
Eu am 13 si ma lasa inainte pana la 1:00
am cam calcat pe bec
am facut anumite gafe care iau deranjat pe alde mama
si acum ma lasa pana la 11:30
e ceva deh`
Ce-i cu atatia copii nemultumiti in ziua de azi. Daca ceva nu va convine, gata nu va mai suportati parintii, viata si mai stiu eu ce. Ce probleme aveti si voi. Ai 13 ani, e destul cat te lasa.Iti vrea binele, sa nu crezi altceva. Daca te lasa pana la 12 si vine vreunu si te violeaza sau cine stie ce mai face cu tine e mai bine?
Buna am 13 ani ...cred ca mama ta te lasa destul de mult ce faci tu afara pana la ora aia? poti sa vorbesti pe mess cu prietenii tai, poti intra pe TPU ajuti pe cineva, cum si altii te-au ajutat pe tine... poti sa faci karaoke.Ai multe optiuni ce le poti face in acea ora in care sa stai afara gandeste-te e mama ta iti vrea binele nu raul.
XoXo>