Vezi cumva daca intr.adevar a luat de la fiecare cate un milion, poate unii s.au plans si au dat mai putin, dar si.au tinut gura Ca sa fii sigura ar trebui sa ii ceri chitantele. Daca spune ca nu le. a pastrat sau in cazul in care le are si vezi ca nu se potrivesc socotelile, ar trebui sa ii ceri macar jumatate din banii pe care i.ai dat.
Pai daca voi nu ati fost la cumparaturi, nu ati pregatit nimic, ati fost doar musafiri.trebuie sa platiti tratatia.ca-n occident. Poate o acuzi degeaba, si ea nu a reusit sa stranga bani. Cel mai bine ar fi sa discuti cu ceilalti participanti, sa vezi care este adevarul. Daca v-a inselat, luati-o la intrebari.
Cred ca nu s-a strans un milion de fiecare. Te-au fraierit si te-au lasat sa dai tu mai mult. Este exagerat!
Cere bonuri, facturi cu care s-a cumparat una alta! cere-i socoteala putin. mai trebuie last ceva pentru lumina, tv, caldura etc.
De obicei se da 50 lei de persoana mai ales daca organizeaza cineva cunoscut. cu 100 de lei te duceai la restaurant si aveai totul la discretie. Ce poti face? nimic. Sa te inveti minte si alta data sa numai te duci cu "ea"
35 de milioane:o si daca nu era mancare multa puteai sa ii zici ca fata se bucura de banii aia si nicidecat nu o intereseaza de voi. FundA?
Pai de 1 milion iti luai 2 sticle de whiski :d nu cred ca ar fi dat ea atatea bani pentru o sticla de whiski :d parerea mea nu stiu e ca a ramas cu foarte multi bani... :*
anonim_4396 întreabă: