De ce nu privesti situatia ca pe o provocare?
Asta e genul de lucru care iti testeaza atat prietenii cat si pe tine.
Daca relatiile tale sunt atat de puternice incat sa reziste, te asigur ca nu ai de ce sa iti faci griji, dar daca se strica pe baza faptului ca nu pot sa accepte ca faci ceva care te va ajuta pe viitor, atunci poate ar trebui sa consideri ce fel de oameni ai pe langa tine.
e usor sa te lasi orbita de iubire, dar gandeste-te asa termini ce ai de facut, si apoi nu iti mai sta nimic in cale, plus satisfactia pe care o sa o ai ca te-ai intors insfarsit acasa.
Realitatea a iesit la iveala!
Unicul motiv pentru care vrei sa ramai in tara este iubitul, nu scoala, nimic altceva.
te asigur ca-n viata nu conteaza nici pretenii si nici iubitul, fiindca asta-i sunt cei care vin si pleaca din viatra noastra dar cu educatia ramai pe viata si fara ea nu poti facemare lucru.
Te sfatuiesc sa pui mana sa inveti, sa te pui pe tine prioritara in viata si invatatura, nu prietenii si in nici un caz iubitul, fiindca nu te vei marita cu asta, te asigur de asta, deci nu merita sa faci sacrificii pentru nimeni.
Parintii tai stiu asta de aceea te obliga sa mergi la scoala acolo unde ai o sansa sa-ti faci un viitor decent, ca prietenii care-i ai acum nu-i vei mai avea dupa ce termini liceul, fiecare facandu-si drumul lui in viata, iar iubitul de azi, maine isi va gasi o alta fata si va dispare din viata ta.
la anii pe care ii ai acum nu ai foarte multa intelepciune si nici discernamant de aceea iti urasti parintii pentru forta cu care iti face binele, pentru ca tu nu esti inca coapata si nu esti inca capabila mental sa discerni binele de rau.
Am un singur sfat sa-ti dau: invata pe rupte acolo unde esti, ca sa ai o sansa in viata.
Sunt o mama care a plecat la capatul lumii cu copilul sa-i dau o sansa la viata mai buna decat se poate oferii in Romania si te asigur ca imi multumeste si azi pentru decizia luata acum 30 de ani.
Rămâi în Germania și termină studiile. Dacă revii în țară te apuci de făcut copii cu iubitul ăla pocăit al tău și nu mai ai timp să-ți trăiești viața.
Nu cred ca merita sa iti distrugi relatiile familare din cauza ca vrei sa stai in Romania. Termina clasa a 12 si vara 2026 vei putea face tot ce doresti tu.Desi, daca chiar crezi ca poti si sa muncesti astfel incat sa te poti intretine si sa mergi la liceu si sa inveti pentru ca ai bacul, poti sa te muti insa ai grija, nu risca degeaba
Inca putina rabdare. Termini studiile si apoi poti veni acasa. Nu-ti distruge viata pentru o "iubire" copilareasca.