Din pacate copilaria si adolescenta cu toate cele intamplate acolo, ne marcheaza existenta de adult. Singurul lucru pe care il poti face in ajutorul tau este sa intelegi ca cele mai dificile probleme in viata sunt cele generate de oamenii cu care interactionam si nu de lucruri. Deci probleme ca ale parintilor tai exista si vor exista tot timpul intre parteneri si nu ai mari sanse sa le rezolvi tu, acum, oricat ai vrea sa te martirizezi pentru aceasta cauza. Incearca sa te detasezi de problemele lor si sa ai propria ta viata in care sa nu urmezi exemplul lor.
Probabil era și momentul să iau decizia asta. Mulțumesc pentru răspuns, mă ajută mult.
Cu multa placere! Sper sa iti fie de folos.
Munceste,strânge niște bani si mergi in chirie.Lasa-i o perioadă cu treaba lor iar cand vor insista cu căutările spune-le ce simti si ce te deranjează.
Salut. daca ai nevoie de cineva impartial cu care sa stai de vorba, imi poti scrie.
Eu 19 ani si am avut mereu probleme cu mama mea dar la 18 ani am plecat la camin eu cand ma enervez apar niste iritati pe maini si picioare apoi ma scarpin din cauza
Mancarimilor si abia dupa 1-2 ore imi trece si greu ma ma-i calmez
Colegele de camera incearca sa ma lase sa ma calmez in.astfel de sitoati
Astfel de sitoati rar intalnite de cand am plecat de acasa