Eu in locul tau m-as desparti de el, daca stiu ca nu il mai iubesc. va faceti mai mult rau, daca stai langa el fara sa il iubesti. Va ratati amandoi posibilitatea de a gasi pe cineva langa care sa fiti fericiti amandoi cu adevarat. Succes
E clar ca iubirea voastra a palit un pic. Daca nu faceti ceva, se va stinge. Sa stii, ca in unele cazuri, din motive de nimeni stiute, dragostea se transforma in scrum, nu mai poti s-o mai insufletesti. Tu esti foarte nehotarata, daca si el e nehotarat... Daca nu mai ai resurse, opreste-te pentru ca vei obosi si da-i incolo de trei ani, vor veni alti 3 ani.
Draga mea aceasta intrebare? este la care numai tu stii raspunsul, aveti trei ani, de ce nu te cere in casatorie, e prea mult trei ani asa se intimpla de obicei, te saturi unul de altul si vreai ceva nou, fa niste schimbari, discuta cu el merita sa mai fiti in preuna, sunt sigura ca v-ati deprins unul cu altul si nu ar fi cazul sa va despartiti, poate mai bine ar fi sa luati o pauza. ce spui? bafta.
L-ai intrebat daca se plictiseste cu tine? Sau toata ziua numai pupaturi deocheate? Si iubire si sex, nimic altceva interesant.