In afara de firmele mari de recrutare, ca Adecco si cele pe care le-a mai mentionat userul Divy... nu ti-as recomanda sa incerci cu altele!
Eu am fost exact in situatia ta si am luat o teapa de bani cu comisionul de m-a usturat fundul!
Ai o varianta si mai buna, daca cunosti limba engleza macar, sau franceza sau germana cat de cat, sa contactezi direct angajatorul printr-un site oficial ca Eures, https://ec.europa.eu/eures/public/ro/homepage. Nu te feri sa intri in vorba direct cu strainii, tine minte ca firma de intermediere doar OFERA garantii, dar practic nu e nimeni cu tine sa te ajute in caz de belele.
Acum 2-3 luni se angaja pe la Arad, poate si in alte orase din vest. Incercati pe ejobs, bestjobs. Nu stiu ziarele locale de acolo. E mai bine cu serviciile ca in Moldova. Strangeti niste bani, si pe urma poate reusiti ceva prin Franta, Anglia, Irlanda.
Kodrutz ne descurcam binisor cu limbile straine; avem aproape 4 ani de stat aici; si netul merge mai rau e modem Vodafone la laptop; se incarca f greu; de comentat e ff usor de pe margine; la videochat nu am inima si acolo trebuie sa ai dotari fizice si te lasa inima; sa se duca un barbat la videochat; romanul se bucura la necazul altuia rau la suflet nu toti romanii sunt asa; aici nu ai liniste parintii nu ne inteleg;
Faaain, indemni fetele sa faca video chat, dar daca zicea in intrebare "nu avem job-uri, facem video chat deocamdata..." le trimeteai la munca, sau le faceai in cine stie ce feluri. Si mersul la sapa e mai bun decat video chatul.
Si acum sa raspund la intrebare. Acum ceva vreme am vazut ca se angaja la Timisoara si Sibiu, muncitor necalificat, ceva cu fire, cabluri, si se oferea cazare. Astia de obicei ofera peste salariul minim si bonuri.
La vc conteaza foarte mult PSIHICUL si, contrar miturilor incetatenite la noi, poti sa faci tone de bani fara sa dai jos nici o textila de pe tine. Am colaborat cu cel mai mare portal european de gen (ma ocupam de procesare foto, sortare galerii, bannere, povesti de genul asta) si pot sa va spun ca am vazut multe tipe care rupeau stilul ca popularitate dar erau fie foarte grase, fie banale, fie frumoase dar si unele care erau populare dar nu erau cu nimic iesite din comun si nici macar nu dadeau textilele jos. VC-ul nu se rezuma la "am platit, acum sintem in chat privat, asa ca da chilotii jos si baga un castravete in dos".
OK, lasam VC-ul deoparte. "Binisor" ala trebuie sa fie "de la foarte bine in sus, in scris" si deja treaba devine cu totul alta. In special daca discutam de net prin modem, editarea de continut e alegerea optima in momentul asta. Mai greu la inceput, dar se poate ajunge la foarte bine (cu ceva experienta, noroc si spor la treaba, poti sa faci si 20 de dolari pe ora).
@Mădă0611: Ciocul mic, daca nu ai habar, macar taci naibii din gura. Daca aveam chef de misto, faceam misto de la inceput. Eu tratez problema cit se poate de serios.
Ce limbi straine cunosti? eu am mai multe relatii si iti pot gasi job dar in Craiova doar. Daca doresti imi poti lasa un mesaj cam ce domeniu te-ar interesa si vad daca te pot ajuta.
Incercati sa va luati o chirie impreuna intr-un oras, lucrati amandoua si dupa ce va puneti cat de cat pe picioare o sa luati o decizie in ceea ce priveste viitorul.
Kodrutz fa tu videochat; te bucura sa vezi o fata in nevoie; si cu netul eu nu mai am timp sa umblu pe net in mediul asta si cu oameni inchisi cicalitori; nu a ajuns nimeni cineva din vorbe; a fost ajutat de cineva l-a crezut cineva; un om sa vina aici sa spuna cauta pe un site aici cazare sau ar firma asta serioasa sau stiu eu ceva cu cazare va primesc eu; noi suntem mai sensibile la psihic nu suntem asa puternice; veniti in viscol la tara si apoi sa va aud pe care comenteaza mult dar care nu ajuta si vrea sa para putin rautacios;
La cum scrii nu s-ar zice ca ai terminat liceul, daramite facultatea...
Izvor de intelepciune sa stii ca omul mai greseste nu e perfect; ai vrut sa spui o parere dar ai fost rautacios Cine este fara de greseala? nimeni.
Bănuiesc că nu te-am prea ajutat foarte mult şi îmi pare sincer rău aş vrea să mă dedic şi să vă ajut doar că după ce am făcut o căutare mai amănunţită am observat că în Bacău nu prea se oferă o gamă largă de joburi.
Cât despre job-uri în străinătate am găsit aici http://eures.anofm.ro/ şi mai e un site al unui user care poate te ajută.
Am să încerc să mai caut de fiecare dată când am ocazia şi alte oferte
Am dat funda ca asa e politica aici pentru ca mi-a dat un sfat; dar concret toti sunt buni la dat sfaturi ca e gratis doar.; dar de noi depinde ce vom face in continuare ca in baza parerilor de pe net tot incurcat ramai.
Scriam, nu vorbeam.
Asta-i tratat serios? Ai colaborat tu cu agentia lu' peste, eu am citit stiri despre fete hartuite de "clienti". Ca unele din cele despre care vorbesti aveau noroc de pampalai pe care ii fraierau ele cu vorbe, e treaba lor, nu toti obsedatii sexual sunt pampalai, sau aia erau doar pampalai, nu voiau altceva, decat vorba.
N-am zis ca erai client. Sa trimiti fete cuminti (daca nu erau, se apucau deja) sa faca video chat ca stii tu pe unele ca nu se prostituau virtual e ca si cum ai zice "poti merge linistita pe centura, stiu pe cineva care n-a venit cu cel putn 20 de bacterii sau ciuperci acasa". Cu obsedatii sexual nu e de joaca.
Nu ai inteles ABSOLUT NIMIC. Mai citeste de vreo 20 de ori raspunsurile mele, poate intelegi totusi ceva. Departe de mine gindul de a face misto, am subliniat deja ca era foarte serios. Am mentionat si o gramada de alte chestii, dar vad ca iti place sa te iei de ce nu e rost. Ghinion, voi pierdeti. P.S. Uite, fix mai zilele trecute am discutat cu un indian si cauta oameni care sa ii scrie articole pentru un site. I-am zis ca o sa caut si probabil o sa dau pontul cuiva capabil. Si voi doua, daca chiar va puneti capul la contributie, puteti face o gramada de chestii. Nu vc, nu sa folositi netul ca sa plecati la sclavagit prin straini, ci treburi lucrative. In alta ordine de idei, nu stiu practic NIMIC despre ce stiti voi sa faceti.