Sincer, chiar dacă am 16 ani și poate nu gândesc cum ar trebui, îmi place de un băiat și chiar mă gândesc în fiecare zi la faptul că el chiar dacă ar fi într-o situație dificilă, în scaun cu rotile sau oricum altcumva, eu tot l-aş iubi.
Știu că e ușor de spus și că poate mulți nu cred asta, dar eu chiar aş fi cu el în orice situație, pentru că dacă iubești cu adevărat nu contează ce defecte are celălalt, îl iubești așa cum e, îi iubești sufletul în primul rând, fiindcă atunci când murim trupul nu ne mai ajută cu nimic.E doar un ambalaj al sufletului.
Sufletul contează cel mai mult.
Nu-ți pierde speranța, precis există o fată care ar face orice să fie cu tine indiferent de orice. Dacă cineva te iubește, te iubește așa cum ești.
Tu ai vazut ce ai scris, intelegi ceva, Are 16 ani, dragule = are 30 de ani, vrei sa se ofere domnului de 30 poftim ce sa ofere, Ce spui, gandim si noi putin inainte de a vorbi =da chiar tu ai gandit cand ai scris
Pot sa intreb "de ce?"
Asa, neutru, fara se te simti acuzata. Vreau sa stiu, propriu-zis, de ce.
Pentru ca asa sunt eu construita. In primul rand atractia fizica ar fi inexistenta, responsabilitatile ar fi prea mari iar posibilitatile de trai mult mai limitate. Daca s-ar intampla sotului meu ceva nu as renunta, nu as fugi ...pentru ca mi-am luat un angajament fata de el si pentru ca deja il iubesc.
Dar sa iau de la bun inceput un barbat invalid, nu pot. Pot fi prietena, pot fi ajutor etc.dar iubita, nu.
Nu se intelege ce probleme ai, dar banuiesc ca nu poti sa-ti folosesti picioarele sau ca nu ai deloc.
Intr-o asemenea situatie, bunul simt ar trebui sa intervina si sa te opreasca din a incerca sa-ti satisfaci unele nevoi primare.
Dar cum nu se intampla, o sa incerc eu sa te aduc cu rotilele pe pamant: Ai un handicap grav. Nu poti sa functionezi ca un om normal. Nu ai ce sa faci tu cu o femeie si nici ea n-are ce sa faca cu tine.
Singurul lucru pe care poti sa-l faci e sa te impaci cu ceea ce esti si sa-ti cauti alte ocupatii care sa te distraga de la existenta ta mizerabila si sa te faca sa crezi ca nu esti doar un consumator inutil de resurse.
Oamenii ca tine imi provoaca sila.
anonim_4396 întreabă: