anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Sunt pusa intr-o situatie foarte grea trebuie sa aleg intre prietenamea cea mai buna si prietenul meu. Pe cine ziceti sa aleg?

Răspuns Câştigător
| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Chiar ca este o situatie foarte complicata.
Dar uite ca te voi ajuta cum voi putea.
Dar de ce trebuie sa fi pusa sa faci asemenea alegere? Daca prietenul si prietena ta te-a pus sa faci asta nu iti vor fi prieteni foarte buni. Daca amandoi tineau la tine nu te mai puneau sa faci alegerea asta.
Trebuie sa faci ce iti spune tie inima!
Dar, daca ar fi opinia mea, ti-as sugera sa-ti alegi prietena cea mai buna.Pentru ca ea ti-a fost mereu alaturi.Te-a ajutat la greu si ti-a fost alaturi si la bine si la greu.
Mai ales daca voi sunteti prietene de foarte mult timp nu merita sa strici o prietenie frumoasa.
Prietenul tau, pai te poti certa cu el oricand si tu unde sa mai apelezi daca nu vei mai fi langa cea mai buna prietena a ta.Cu ea iti impartesti fiecare secret nu cu prietenul.
Dar cum am si spus daca te certi cu prietenul ce faci? Nu poti face absolut nimic.Cu el esti certata nu te mai impaci niciodata dar tu nu vei mai avea o prietena care sa te calmeze si sa iti fie alaturi.
Aceasta a fost doar parerea mea dar nu trebuie sa ma asculti neaparat pe mine daca nu-ti convine. Faci cum iti spune inima.
Pa, pa!

17 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

"Pai... conditia aceasta mi-a pus-o prietena ea cea mai buna!" - În cazul ăsta alege-ţi iubitul.
Chiar şi dacă te cerţi cu iubitul tău, aia sigur nu ţi-e prietenă!
Situaţia e chiar foarte simplă. Doar tu pui aport emoţional în prietenia aia, pe fătuca aia o doare-n sex de tine şi este doar egocentristă şi superficială.
Chiar şi dacă în viitor îi vei pierde pe amândoi, măcar vei rămâne cu o amintire plăcută din relaţia asta şi cu bucuria că ai scăpat de o persoană care oricum nu-ţi era prietenă.

Numai bine.

| Ririru a răspuns:

Amandoi. Prietena te pune sa alegi nu?

Daca ti-ar fi prietena nu te-ar pune sa alegi.

| Lovξ a răspuns:

Depinde pentru ca prietena ta iti este mai apropiata sau prietenul tau iti este.eu zic sa o alegi prietena ta...winkingwinkingwinking

| bogdan_5596 a răspuns:

asta numesti prietena buna,e geloasa pe tine, e bina sa nu o mai bagi in seama si sa vezi de relatia ta cu prietenul dar trebuie sa dai timpul inapoi si sa teb gandesti ce anume secrete stie prietena despre tine deoarece o sa ai unele surprize din partea ei, in orice caz trebuie sa stai de vb cu ea si sa incerci sa impaci cu ea,dar pe parcurs te distantezi treptat treptat de ea, cel mai important lucru este sa eviti intilnirea celor 2, cine stie ce prostii poate sa spuna la prietenul tau

| JohnnyBi a răspuns:

Citez "ai sa afli intr-o zi ca ti-ai dat prietenii pe o pi**a, gandeste-te cu cine mo***i m**ii te mai impaci cand ne-ai dat dr*cu pentru o pereche de craci". nu da un prieten adevarat pentru o relatie cand nu stii sigur ca relatia aia va tainui mai mult decat prietenia. eu mereu imi aleg prietenii buni peste fetele cu care sunt, fie si relatii stabile, pentru ca prietenii buni iti raman, gagicile (in cazu tau amorezii) sunt dupa interese, in sec 21 dragostea pura si dezinteresata...mai rar

| VladM15 a răspuns:

Pe amandoi cu prietenul tau o sa stai impreuna si prietena va ramane prietena

| anaaa13 a răspuns:

Gandeste-te care merita mai mult, care ti-a fost si o sa-ti fie alaturi mereu.

| nikywillrock a răspuns:

Hmm,amandoi sunt egoisti sa se gandeasca doar la ce vor ei si nu vrei tu.
Asta numesti tu prietena adevarata? sau deh,prieten?
Incearca totusi sa vorbesti cu ei,sa le zici se simti,sigur e ceva la mijloc, un amanunt neimportant. Apoi asculta-i si tu pe ei si vezi de fapt care e situatia, sigur e ceva mic la mijloc.

| Fairy_6262 a răspuns:

Zica iti imparti timpul pentru amandoi. Sau daca prietenul tau e unul nesimtit si golan si cu prietena ta e o adevaratea prietenie alege prietena daca este invers adica prietena ta este o pitipanca si prietenul tau un cavaler alege-l pe el. Daca sunt la fel la caracter alegei pe amandoi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ce are una cu alta? daca ei te pun sa alegi inseamna ca nu -ti sant preteni adivarati, si ...la revedere.

| icEmaN10 a răspuns:

Orice si orice prieteni de relatie si asa se mai gasesc, da prieteni cei mai buni niciodatawinking

| zafrina a răspuns:

Categoric prietena

| SttyL3R a răspuns:

Clar ca pe prietena ta cea mai buna.

| Suzana_3199 a răspuns:

Pune persoana care ti.a pus conditia aceasta ( prietena/prietenul ) sa iti arate ca intr-adevar iti este prieten si sa te lase sa iti pastrezi ( prietena/prietenul ), adica pe amandoiwinking!

| MadyMadalinaa16 a răspuns:

Pai... conditia aceasta mi-a pus-o prietena ea cea mai buna!

| adelina_4553 a răspuns:

Totusi incerc sa inteleg de ce ai ajuns in situatia asta?! Daca stii ca prietena de care zici tu e o prietena in adevaratul sens al cuvantului si intre prietenul tau.nu stiu ...eu n`as avea solutie la asa ceva.i as alege pe amandoi.happyAi fost constransa in situatia asta?

| adelina_4553 a răspuns:

Intr`adevar daca ti-ar fi fost prietena nu ti-ar fi cerut asta.Stai linistita ca prieteni ai sa mai gasesti. Insa acum nu stiu, faci cum simti!