anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt raluca.luna aceasta fac 23 de ani.si am un baietel de 11 luni.of.nu stiu c sa mai fac ca sa slabesc.am baut ceai verde, am renuntat la dulciuri, dar nimic.as vrea sa dau jos cam cel putin 10kg.am uitat sa spun ca am 165cm si o greutate de 70kg.nu am fost asa tot timpul.inainte sa raman insarcinata aveam 55 kg. p timpul sarcinii am pus 30kg.aratam...groaznic.va rog, ajutati-ma.va multumesc

13 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Mananca sanatos, si trebuie sa ai un program. Nu mananci o data pe zi si atunci cat nu mai poti. Incearca sa faci sport cat mai mult, fa efort! Nu va veni nimeni in locul tau sa-ti dea kg jos, deci iti trebuie vointa si sa ai grija de tine. Subliniez: sport mult [ alergat de exemplu ] si program la mese!

| BRG a răspuns:

Sarut mina Raluca să ti trăiască copilașul iar in legatură cu slăbitul bea ceai de purativ o cană cu ceai fierbinte ăsta este detoxifiant și arde grasimile. baftă multă. Cristi.

| Parintele a răspuns:

Sport si cineva care sa te instruiasca. regim alimentar si succestongue

| ATHOS a răspuns:

Dieta. Elimina alimentele cu multe calorii. Exista chiar alimente din care poti sa mananci pe saturate. Incearca : morcov ras, cartofi fiert, salate, mere, fasole, varza, supe de zarzavat, supa de fasole verde, supa de varza, etc.
Bafta!

| yumeee a răspuns:

Bună!
Pentru a-mi întări argumentele pe care ţi le voi prezenta spun din start că eu am slăbit 10 kilograme în 4 luni. E cam mult, ştiu, dar o să reglez situaţia.
În primul rând, nu fă nimic drastic (gen diete dure, care îţi interzic aproape orice aliment existent, sau dietele-minune care ţin 7 zile, sau dieta aia, nu ştiu cum îi zice, o zi fructe, o zi legume şi o zi carne, sunt mult prea dure cu stomacul).
Trebuie să renunţi, treptat, la carbohidraţi (pâine, paste, fursecuri), la prăjeli în exces, la zahăr ( ex: cafea cu zahăr, ceai cu zahăr), la prăjituri, la ciocolată (gândeşte-te că o ciocolată are cam jumătate din necesarul caloric pentru o zi, nu mai ai loc de mâncare :)) ).
Apoi, în cazul în care obişnuieşti să mănânci înainte de culcare, dezobişnuieşte-te. Ultima masă ar trebui să fie cu cel puţin 3 ore înainte de culcare şi foarte uşoară, de exemplu, o salată bulgărească (ţine de foame şi e săracă în calorii) sau un iaurt, sau ce îţi vine ţie prin minte. :)
Totodată, fă ceva mişcare. Puţină gimnastică, ceva abdomene, ce îţi place ţie, pentru că îţi va ridica starea de spirit.
Pe mine m-a ajutat calculatorul de calorii de pe slăbuţe.ro ( http://calorii. slabute.ro/ ). îţi faci cont, şi îţi poţi calcula cam câte calorii trebuie să mănânci, şi apoi cu calculatorul de calorii vezi să nu depăşeşti, îţi faci un fel de meniu.
Succes ţie şi sănătate băieţelului :).

| GuessWho a răspuns:

Sa fie sanatos bebita:X:X:X
Mama mea avea 76 de kile.destul de grasa are 34 de anibig grin
De curand s`a angajat la brutarie. pot spune ca in 2 luni a slabit 11 kilograme fara diete, fara alte prostiibig grin

| celmaitare a răspuns:

Crede-ma poti sa slabesti doar facand sport. fa-ti un abonament la o sala de aerobic sau ceva de genul sau ia-ti de pe net filmulete cu abdomene etc. desigur ca si alimentatia este f importanta dar nu este suficienta pentru ca vezi ca nu da rezultate. multa bafta. a si pentru sfaturi, suport moral iti recomand site-ul idieta pentru ca acolo f multa lume tine cure de slabire si poate gasesti ceva interesant :*

| larisuk_8791 a răspuns:

Buna. Raluca pai eu zic sa nu mananci seara mult doar ceva usor si putin. si sa nu mananci paine multa.eu zic ca asta va merge.incearca!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai, ar fi bine sa faci sport dar sa nu te agiti prea tare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nutritionist si sport.bafta

| loli_8683 a răspuns:

Trebuie sa combini un stil alimentar echilibrat si putin bogat in gasimi "rele" sau zaharuri (eventual poti inlocui zaharul alb cu cel brun) si cu sport. Pe youtube sunt filmulete cu exercitii pe care le poti face; alearga, mergi pe bicicleta happy Spor

| Miana_5887 a răspuns:

Nu trebuie să te îngrijorezi. e ceva normal! și mama mea a fost în locul tău, și știu cum e. nu trebuie să te stresezi!happy încearcă să ai 3 mese pe zi, cât mai ușoare, sau. să mănânci de mai multe ori, dar puțin! cel mai bine ar fi să nu mai mănânci nimic după ora 6! e bine ca în acest timp să faci și sport, dar cum băiețelul tău este micuț, ai putea să te plimbi mai mult cu el. Mersul pe jos e sănătos, și are și efect pe parcurs! Să-ți trăiască băiețelul! și succes! trebuie să ai și ambiție!happy :*

| bybogdan_5822 a răspuns:

Mergi la sala de fittness, mai stiu o persoana care vroia sa slabeasca, si a reusit facand sal
SUCCES!