| pepy63 a întrebat:

Buna sunt singur de 8 ani de cand am divortat, si nu mai pot lega nici o relatie cu nici o femeie, imi doresc foarte mult sa fiu din nou cu cineva, dar parca am ghinion, nu stiu ce sa ma fac as fi gata sa fac orice pentru acea persoana care vrea o relatie de lunga durata cu mine

Răspuns Câştigător
| VIPlidia a răspuns:

Nu disperati dupa o persoana,sunt mii de persoane singure,si se simt minunat asa cum sunt!
Nu va simptiti bine mergand pe strada stiind ca sunteti o persoana mai speciala? O varsta considerabila si singur! Nu disperati caci exisat si cineva pentru tine! Intr-adevar,sa fii singur nu e tocmai placut, dar cu cativa prieteni in jurul tau, va fi mai bine!

9 răspunsuri:
| Cocodrilo a răspuns:

Cred ca din pacate intrebarea e prea vaga pentru ca cineva sa iti dea un raspuns folositor, desi a meritat ca ai pus-o. Sunt constient in acelasi timp cu nu poti dezvalui mult prea multe in fata milionului de vizitatori ai saitului.
Depinde in ce loc traiesti, in ce cercuri te invartesti, carei generatii apartii, nu? Intr-un fel iti gasesti un partener intr-un catun cu cateva sute de familii, in altul in buricul targului.
E un proiect care cere energie si timp pe care sa-l ai si sa fii dispus sa-l afectezi pentru asta sistematic.
Un element pasiv este probabil numarul de expuneri in public, filtrand locurile care nu sunt pe profilul tau.
S-ar putea sa mai trebuiasca sa te prelucrezi si tu insuti.
Pe de alta parte, 8 ani poate parea mult, dar trec cam repede. Si traim intr-o epoca dificila, cand multi si-au pierdut busola. Notiunea de empatie inca nu este folosita nici ea.
Inchei cu convingerea ca asteptarile iti vor fi rasplatite, mai ales daca nu esti prea pasiv. In timp ce astepti si cauti, mi-as da umila parere sa traiesti cu bucurie si seninatate si aceasta perioada. Nu incerc sa-ti minimalizez oful, dar in momentul de fata esti liber, poti sa faci lucruri pe care poate nu ti le vei mai permite odata legat de cineva. Ai timp mai mult, pe care poti sa-l folosesti pentru unele proiecte care iti vor folosi si la indeplinirea planului tau. Si, nu in ultimul rand, macar nu ai cazut in plasa unei alegeri gresite din care sa-ti fie greu sa iesi.
Sa auzim de bine :-)
P.S. Te rog fii ingaduitor daca ti se va parea ca ti-am insirat niste banalitati. Nu am spus nimic nou sau original.
Dintr-un punct de vedere

| danielcretu1980 a răspuns:

Tocmai atitudinea disperata alunga partenerii/partenerele.
ai rabdare si fii natural. va fi cineva care te va placea.
succes,

| YoUaReExAcTlYmYbRaNdOfHeRoIn a răspuns:

Mergi la te vreau langa mine la kanal d

| pepy63 explică (pentru YoUaReExAcTlYmYbRaNdOfHeRoIn):

Nu imi place acolo, oricum mersi pentru. raspuns

| YoUaReExAcTlYmYbRaNdOfHeRoIn a răspuns (pentru pepy63):

Era doar o sugestie cu placere

| ICPreda a răspuns:

Salut!
Incearca sa cauti acea persoana pe site-uri de matrimoniale! Creeaza-ti un profil si incearca marea cu degetul, cine stie ce se poate intampla! Eu de exemplu mi-am gasit jumatatea prin intermediul unui site de aceasta natura! Suntem impreuna de aproape 2 ani si totul este perfect!
In speranta ca ti-am putut fi de ajutor iti doresc o seara placuta!

| pepy63 explică (pentru ICPreda):

Felicitari,pentru ca ti-ai gasit si eu sunt inscris pe site-uri de matrimoniale dar nimic serios se termina totul dupa cateva conversatii, oricum mersi pentru. raspuns

| pepy63 explică (pentru ICPreda):

Felicitari ,pentru ca ti-ai gasit si eu sunt inscris pe site-uri de matrimoniale dar nimic serios se termina totul dupa cateva conversatii,oricum mersi pentru. rspuns

| bastars a răspuns:

Incearca pana nu mai poti si o sa-si dea seama ca tu o placi cu adevarat si iti va fi putin mai usor mie mi-a reusit odata sau de 2 ori