| Brandos21 a întrebat:

Buna. Sunt singur de vreo 4-5 ani. Acum am 21. Am mai vorbit cu fete doar ca la un moment dat nu-mi mai răspundeau la mesaje, având in vedere ca eu le respectam și le vorbeam frumos. Care ar fi motivul? Ce fac gresit? Faza este ca mai toate îmi spun ca sunt frumos când ma văd. M-am gândit ca poate ar trebui sa încep sa le vorbesc urat și sa ma comport nasol cu ele ca am văzut ca băieții care fac chestiile astea au relații una după alta.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Vorbitul online cu fete este egal cu zero, ca de acolo nu iese nimic, doar flirt, minciuna si pierdere inutila de vreme.

Iesi afara din casa si vorbeste cu fete reale, cele care le intalnesti peste tot, afara!

Daca vorbesti urat iti poti lua si genti in cap sau suturi in boase, ca nu toate sunt proaste sa se lase zignite, doar pentru ca nuesti educat.

| johnnny123 a răspuns:

Daaaa, dacă te comporți ca un bombardier cu siguranță vei topi sufletele fetelor...

Dar să ieși cu o fată la o cafea și să porți o conversație interesantă ai încercat vreodată?

| Smmo a răspuns:

Nu stiu care ar fi motivul, poate ai spus ceva nepotrivit sau poate ai vreun defect care le-a facut sa se indeparteze de tine.
In niciun caz nu trebuie sa vorbesti urat. Au relatii una dupa alta pentru ca nu stau fetele cu ei, pentru ca sunt mitocani. Rabda cat rabda si ii lasa. Nimeni nu vrea in casa un barbat care injura.