| Caaly a întrebat:

Sunt trista deoarece. ieri am avut o cearta destul de urata cu prietenul meu. S-a ajuns chiar sa il lovesc. doar de la parola de la messenger. il banuiesc ca ar vorbi cu alte fete..si i-am cerut parola..si de acolo a inceput totul. bineinteles ca i-am spus ca vreau sa ne despartim.si el parea sa fi fost de acord. dupa ce am plecat de la el. dupa juma de ora m-am intors. si prima lui intrebare a fost :"da nu mi-ai dat liber?". pana seara. am vorbit si ne-am impacat. dar parca totusi e oarecum distant..nu stiu cum sa mai fac sa ma ierte.sad. avem 2 anii impreuna. va rog dati-mi un sfatsad il iubesc si nu vreau sa-l pierd!

Răspuns Câştigător
| Linda a răspuns:

Petreceti timp voi doi afara. Sa nu aiba ocazia sa stea mult pe net.
Fa-ti un cerc de prieteni si nu ramane cu el daca ti se pare ca nu e sincer.

| Caaly explică (pentru Linda):

De fiecare data. cand vreau sa iesim. imi spune ca nu vrea. Ii propun sa iesim ziua, seara. ne vedem doar cand vine el la mine..si atunci cand ii da ai lui (masina). sau cand merg eu la el.

10 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Trebuie sa te controlezi.Nu poti avea o relatie de iubire cu o persoana pe care o lovesti.

| Caaly explică (pentru mira):

Da..si imi pare rau rau de tot! multumesc

| Cosmin86 a răspuns:

Cum naiba sa-i ceri parola, asemenea lucruri sunt PERSONALE. Daca te bagi prea mult peste cineva si il "sufoci", nu te astepta la altceva decat certuri si despartire in final.

| Vix999 a răspuns:

Trebuie sa inveti ca nimeni nu e proprietatea ta personala si ca totul are un sfarsit. Daca stai cu ochii pe cineva nu inseamna ca acel cineva va sta mai mult timp cu tine. Ai incredere ca daca te iubeste, chiar daca flirteaza, nu se intampla nimic mai mult. Acum daca tot s-a intamplat asta da-i spatiu. In felul asta isi va da seama ce mai simte sau nu. De iertat te-a iertat, dar probabil problema asta a declansat in capul lui ideea ca poate ar fi mai bine sa se indeparteze putin happy Daca acesti 2 ani au insemnat ceva pentru el nu te va lasa sa pleci de la atata lucru. Daca te lasa, sa zici mersi ca nu ai pierdut si mai mult timp cu elwinking Oricum pe viitor (si asta e sfat general valabil, nu doar pentru tine) inceteaza sa mai simti ca cineva este indispensabil in viata ta. Trista realitate este ca toata lumea vine si pleaca si toti existam in viata celuilalt atat cat este nevoie de noi acolo, dupa care fiecare isi vede fiecare de drum.

| Caaly explică (pentru Vix999):

Sa stii..chiar i-am propus sa luam o pauza. iar el nu a vrut. O sa incerc sa nu-i mai reprosez nimic..si daca se v-a intampla ceva cu flirturile lui. voi intelege ca asta si-a dorit. Mersi pentru sfat:*

| Cleopa a răspuns:

Cred ca chiar ar trebui sa ii dai liber daca el e asa de indiferent cand va certati

| Caaly explică (pentru Cleopa):

Am facut-o odata. si s-a intamplat sa asteptam unul de la altu "primul pas". sad recunosc..de fiecare data m-am intors la el. si mi-am cerut scuze (daca am gresit sau nu).

| Cleopa a răspuns (pentru Caaly):

Ai facut foarte rau; de acum inainte sa nu mai faci tu primul pas spre a va impaca, sa astepti sa o faca el, caci daca o va face inseamna ca te iubeste, daca nu, inseamna ca nu; nu-ti fa griji ca ti-ar fi greu fara el; o sa-ti fie doar un pic la inceput, dupa aia o sa-ti treaca

| Caaly explică (pentru Cleopa):

O sa incerc.
mersi :*