Tu pe linga banii astia primesti si cazare si masa, nu? Ai vreun contract ceva semnat? Care e statutul legal al prestarii serviciilor tale catre ei?
Masa primesc dar cazare nu, ca eu stau la mine acasa, si nu am niciun contract, lucrez doar ca participant.
Normal că trebuie să îți cauți alt loc de muncă față de acesta. 200-300 lei pe luna e foaaaarte putin, asa sunt plătiți muncitorii în Pakistan sau mai știu eu pe unde, pleacă de acolo și găsește un loc de muncă, sau mai bine mai ramai până găsești ceva, iar apoi pleacă.
Eu zic sa iti cauti mai intai altceva si vezi ce gasesti. Dupa ce gasesti, pleci de aici unde esti acum. Chiar daca esti nemultumit, ai grija sa pleci frumos, fara scandal pentru ca tot tu esti cel care ai venit de bunavoie (sper) sa lucrezi aici, chiar pe acesti bani putini (nu zic ca e corect, zic ca ai acceptat, ai avut motivele tale).
Probabil acest centru este de fapt o fundatie nonprofit asa cum sunt multe altele la vreo cateva am facut si eu voluntariat, banii stransi sunt directionati tot care cei in nevoie si asta este motivul pentru care nu isi permit sa te plateasca.
Poate ai putea sa iti găsești un job adevarat, dar întrebarea este ce stii si ce poti sa faci?
Ce dizabilitate ai?
S-ar putea sa poti face doar un anumit tip de job.
Pune mai multe detalii si poate vom putea sa iti dam un sfat folositor.