| Cosmin19973 a întrebat:

Bună,sunt un baiat in vârstă de 23 de ani si lucrez cu mama si prietenul ei in Germania, stam toti 3 in același apartament și ei se ceartă toată ziua din orice, de 2 ani de zile de cand am iesit de la orfelinat si am ajuns aici tot asa fac,voiam sa plec astazi sau in weekend de langa ei in țară și mă gândeam dacă știți ceva adapost de noapte,platesc daca este cazul pana ce imi voi gasi de muncă, am ales sa mor de foame si de frig pe străzi decât sa stau cu ei toata ziua in scandaluri. Vreau doar sa imi dati un sfat sau să imi spuneți dacă e bine ceea ce fac, eu am incercat mereu sa ii impac si ei tot asa au continuat si continua

4 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Mai bine stai pana gasesti unoc de munca si unde sa stai.

| Korkodeln a răspuns:

Cauta pe google dupa Notübernachtung + orasul_tau, in orasele mai mari gasesti fara probleme, uite pentru Stuttgart:

https://www.caritas-stuttgart.de/......g-sleep-in

Organizatia Caritas te poate ajuta si mergi la Job Center, daca nu te feresti de munca au mereu ceva, nu mai zic ca Hermes si DHL angajeaza mereu soferi daca ai carnet si Amazon lucratori in depozite.

| Kufu95 a răspuns:

Mai bine stai cu ei până te pui pe picioare, știu că va fi greu, dar singur va fi foarte greu.

| 1onur a răspuns:

Strânge banii și trăiește o viață de Adult asumată cu responsabilități la chirie. Singur fără ei lângă tine ăia nu-s oamenii dacă îți fac așa!