| Smiley_1872 a întrebat:

Sunt un baiat intr-o problema mai delicata si vreau cateva sfaturi din parte voastra si vreau cateva raspunsuri logice.Sunt plecat din tara si am cunoscut pe cineva in alta tara nu specific tara... m-am indragostit de aceasta persoana foarte repede chiar mai repede decat ma asteptam dar singura mea problema e ca sunt insurat si am si un copil, din nefericire nu a fost nimic planuit si nu trebuia sa fie asa dar omu greseste in viata si chiar foarte grav cum am facut-o si eu pentru ca nu mergea deloc in tara relatia mea dar de cand am plecat mi-a fost foarte usor sa trec peste si sa intalnesc pe altcineva si sa ma faca foarte fericit si eu la fel pe ea dar i-am spus totu despre mine si fosta mea relatie "casnicie" si a inteles la inceput dar incet incet a inceput sa'mi scoata ochii si sa'mi reproseze tot si a inceput foarte mult sa se schimbe si vrea sa ne despartim acum si oricat i-am aratat cat de importantat e ea in viata mea tot nu vrea sa se impace cu mine mi-a zis chiar si vb dureroase, chiar ma injosit foarte tare de multe ori! Nu ea a fost aceea persoana care s-a bagat in seama eu am fost acela care mi-a placut de ea si a fost foarte frumos primele 3 luni dupa a inceput sa se schimbe foarte mult! stiu ca ma bate si dumnezeu pentru ce am facut dar asta e viata omu greseste nu pot sta cu o persoana doar de dragu copilului, acum iubesc pe cineva foarte mult si nu ma vrea deloc in viata ei, ce sfat imi dati? cum sa procedez? sa o las in pace sasi caute pe altcineva si sa isi faca viata ei sau sa ii arat incontinuare cat de mult o iubesc? eu am 24 si ea 20 si ma gandesc ca e copila tare pentru ca de fiecare data cand cineva ii zicea ceva de mine in ce situatie si isi amintea ca eu am copil incepea ceartea si reprosurile, problema ei foarte foarte mare e ca conteaza foarte mult pentru ea ce zice lumea! ar trebui sa stie si sa inteleaga pentru ca sora ei trece prin aceeasi problema si are un copil si e singura si acum a intalnit pe cineva si baiatu ala a acceptato asa cu copil pentru ca se iubesc! dar ma gandesc ca poate fata asta sia pierdut iubirea fata de mine si nu poate sa continuie nici nu stiu ce sa zic! ajutati-ma cu un sfat va rog. ma multumesc mult si iertati-ma daca am scris prea mult sau pentru ca nu vam explicat cum trebuie dar intelegeti ca nu mai gandesc logic! help

4 răspunsuri:
| justmeesb a răspuns:

Buna, complicata situatia ta dar tu ai toata vina, am impresia ca nu i-ai spus de la inceput ca ai acasa o sotie, un copil si ai facut-o sa se indragosteasca de tine si cand a aflat adevarut a reactionat asa, e perfect normal. Tu daca esti convins ca nu mai tii la fosta divorteaza daca esti casatorit legal, incearca sa mai vezi de copil, sa nu-l ignori iar cu fata asta ce sa zic ar fi bine sa-i respecti decizia, e si mica si cred ca-si doreste altceva de la viata iar tu incearca pe viitor sa fii cinstit de la inceput sa nu mai patesti asa si dupa ce ti-ai reglat situatia familiara iti gasesti pe cineva care sa te accepte cum esti.Bafta!

| TuchleiMihai a răspuns:

Eu unul te sfatuiesc sa ii dai un pic de timp de gandire, dar mai intai incearca sa o vezi, cu un buchet deflori si cu povestea invatata. Zii sincer ce simti pentru ea, vezi ce zice,(dar nu o lungi la povesti), dupa care pleaca. Daca nu accepta sa te vezi cu ea, roag-o pe sora ei sa-i dea ea florile, dar a ii scrii o scrisoare cu tot ce e in capul tau.
Timpul le va rezolv pe toate.
Bft!

| TuchleiMihai a răspuns:

P. S. : nu lasa copilul sa creasca fara sa-si cunoasca tatal/ nu il neglija, ajutal financiar/parinteste, da thu sau fosta nveti posibilitatea sai oferiti un trai decent si o educatie, datzil la casa de copiii, nu il chinuiti si pe el/are sanse mai mari asa.

| zuzu_8862 a răspuns:

Nust cati or sa citeasca ce ai scrislaughingdar eu am acceptatbig grin. faza e ca si ea trece prin clipe grele, si iubirea pleaca la fel de repede cum vine. ea la 20 d ani e inca un copil, in loc sa se distreze trebuie sa stea cu un copil, ii e greu, si daca a gasit p altn nu sta il calea fericirii ei, nu e frumos, daca fata nu te mai rea asta e, chiar daca tu o iubesti, si tocmai daca o iubesti nu o obliga safaca ce nu vrea, daca nu mai are aceleiasi sentimente ca la inceput nu ai ce sa-i faci...imi pare rauhappy... cei drept nu am trecut prin asta pentru ca am 15 ani si nu ar trebui sa primesti sfaturi d la o fata ca mine dar pot sa simt cum ehappy