Bravo pentru ea! Scuze, dar chiar a avut mare dreptate in mesaj. Si tu ai gresit foarte mult, deoarece nu ai ferit-o doar de droguri, alcool, etc. Tu ai ferit-o de toata lumea exterioara. Sunt sigura ca daca ar fi fost ceva normal, ai fi inchis-o si in casa ca sa stea cu tine 25/24. Esti prea posesiv, ar trebui sa lucrezi la asta pentru ca altfel vei avea multe de pierdut. O perioada las-o singura, sa se gandeasca si dupa reia legatura cu ea si arata-i ca te-ai schimbat. Si daca iti vine sa tipi, tipa, plangi, fa orice te va ajuta sa te descarci.
P.S. nu distruge lucruri, nu, asta nu, doar daca nu mai ai nevoie de ele
Sper ca te-am ajutat. Pup
In primul o relatie se bazeaza pe incredere deci de ce ar vrea sa iti schimba passurile de la retelele sociale?
Inteleg ca o iubesti asa ca ajungem la ceea ce te intereseaza. Ti-as recomanda sa ii spui ce simti, daca ar vedea asta cred ca ar fi destul de impresionata. Explica-i de asemenea ca nu vrei sa o controlezi (pentru ca daca ai fi cu o papusa nu ti-ar placea la fel de mult, nu mentiona asta), ca iti place personalitatea ei si o iubesti exact asa cum e. Stiu ca e greu sa iti exprimi sentimentele, dar din moment ce iubesti aceasta fata asa mult, ar trebui sa ii zici.
Nici nu stiu ce sa mai fac!
dar daca am sa ii spun in fata sentimentele ar sa fac mai rau, doar o sa ma injosesc si ea o sa primeasca placere!
Intr-o relatie lipsita de incredere, nu exista iubire. Tu crezi ca prietenata este extrem de proasta si imorala, incapabila sa se pazeasca singura, practic o retardata care trebuie tinuta, ca un animal intr-o cusca, fiindca nu e in stare de nimic, nici macar de o viata normala, ca fara paza ta ea ar fi absolut pierduta. Exista doua posibilitati: ea chiar e atat de retardata si inutila incat nu se poate pazi singura si are nevoie de cineva care sa o verifice si sa o indrume la fiecare pas si atunci ar trebui sa stea intr-o institutie speciala, sau tu o subestimezi si ea e o persoana normala, capabila sa se pazeasca singura, in care ar trebui sa ai incredere si careia ar trebui sa-i dai libertate completa si sa nu oe vrifici deloc. In al doilea caz, ea nu are nici un motiv as mai piarda alaturi de tine nici un minut si sa fie tratata ca o retardata, e mai bine pentru ea sa plece si sa-si gaseasca un barbat acre sa-i spuna: esti inteligenta si puternica, te admir, stiu ca iei decizii bune, am totala incredere in tine. Daca o iubesti, las-o sa fie fericita, ii va fi mult mai bine fara tine. Nimeni niciodata nu are dreptul sa controleze ca la armata intimitatea cuiva. Parolele ei sunt ale ei si niciodata nimeni nu are dreptul sa i le ceara. Iar daca ti le da ea, poti intra cu ele numai la cererea ei speciala, niciodata din proprie initiativa sau la dorinta ta. Asta este regula oricarei relatii, daca nu o poti respecta, nu poti avea o relatie.
Eu nu inteleg prostia asta cu pass de la site de socializari. fiecare are contul sau si tine doar de persoana sa contul. pentru ce ambii iubiti trebu sa stie pass de la site? esti un PROST baiete, orgoliul si mandria te-a privat de o fata. Iar fetei bravo, a facut o alegere corecta, daca acum tu esti asa orgolios cu parola de la site, pai in viitor ce ii vei face? asa ca mai bine ca a scapat de tine. Tie un sfat - INCREDERE e in relatie, nu parola de la site socializare, sau sunete din 10 in 10 minute, sau interziceri sa te vezi cu prieteni, MATURIZEAZATE baiete
Du-te la ea si spune-i ce ne-ai spus si noua. Daca tot o iubesti asa mult, recunoaste-i ca ai fost un fraier si ca de fapt nu poti sta fara ea.Numai face ambitii ca uite asa pierzi, chiar pe mana ta.Ambitii fa cu lumea straina, cu cei care nu tin la tine, nu cu iubita ta.Fa-i o surpriza si spune-i ce ai scris aici! Numai astepta sa treaca timpul aiurea.Cum crezi ca se simte ea? poate mai rau ca tine.Dar vrea sa iti dea o lectie. Spune-i ce simti si lasa gura mai moale, rautatea aduce doar rautate. Apreciaza ce ai, ca sa nu plangi ca acum cand numai ai. Sper sa imi asculti sfatul.
Foarte bine! Nu e pentru tine. Las-o sa se intoarca. N-o baga in seama! N-o suna! Nu trimite nici un mesaj. NIMIC! Asa am facut si eu, dar pana la urma am mers pe mana ei si am trecut cu vederea; am mers pe 'increderea' ei, dar de fapt s-a dovedit ca in timpul petrecut pe facebook a ramas 'impinsa de sentimente' si s-a lasat 'agatata' foarte usor. Ba mai rau, m-a inselat.
Crede-ma, aveam fix aceleasi planuri cu ea, ca si tine.
Astfel de persoane nu ne merita frate!
Intru totul de-acord privind tehnologia.
Insa legat de incredere, este evident ca ea nu ar fi avut curajul sa isi lase la vedere conversatiile, ba mai mult, a dat un semn cum ca daca s-ar desparti nu s-ar supara. Deci?
Iar intimitatea trebuie respectata. Dar in ce conditii? Ce vrea sa insemne asta... ca ar fi avut o altfel de lume, un alt mediu 'intim' cu altcineva de pe retelele de socializare, nu? Intimitatea o atribuim mai nou retelelor de socializare? Hai sa fim seriosi...
Asta a fost scopul meu de la inceput si ca intotdeauna, reusesc ce-mi propun.
Propune si tu ceva mai pozitiv!
Imi place ca esti abilitatea ta.
anonim_4396 întreabă: