| Zac a întrebat:

Sunt verisorul celui care are contul. Am sa va rog sa ma ajutati cu o problema desi e cam amuzanta: bunica mea a venit la noi si m-a rugat sa vorbeaca cu camera web pe mess. Eu i-am spus ca scriu eu si nu mai trebuie sa folosim camera si microfonul dar ea s-a suparat! Ce sa fac sa vorbeasca iar cu mine? si nu ii trece pur si simplu

Răspuns Câştigător
| delia_9230 a răspuns:

Cereti scuze si spune-i ca ai gresit si ca nu se va mai repeta si ca nu te simteai prea bine si nj... pune chestii de astea si data viitoare fa ceti zice ca sa nu mai ai astfel de neplaceri daca te-am ajutat da-mi te rog funda

6 răspunsuri:
| cosmina05 a răspuns:

Of si eu locuiesc cu bunica si imi cere sa vorbeasca la microfon laughing.eu intr-o zi, ma jucam la pc si i-am spus ca persoanele respective nu sunt pe mess, apoi am zis ca 10 minute nu voi muri.Parerea mea e ca sa o impaci, las-o sa vorbeasca la microfon.va fi incantatalaughing

| Pitic a răspuns:

Poi fa'i pe plac cu camera web tongue
Cereti scuze spune-i ca nu ai vrut sa o superi dar tu pur si simplu i-ai spus si alta metoda de a comunica pe mess.
E bunica ta nu poate sta suparata pe tine, o sa ii treaca tu prefate su[arat si trist tot timpul canbd esti in preajma ei.

| delia_9230 a răspuns:

Ms de fundaa

| Liviu_2320 a răspuns:

Roago pe mama ta sa vina la tine in camera si tu in acest timp sa ii deschizi camera sa se vada thinking si da sa supara dintr-un motiv stupid, sper ca te-am putut ajuta.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bag sama ca esti taiat de pe lista la pensia viitoare.