anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,
suntem de 1 an impreuna, ne cunoastem de mai mult timp, amandoi am avut deceptii in dragoste, in schimb el nu poate sa treaca peste ce a avut, nu se rupe de trecut si eu nu mai am rabdare cu el, se izoleaza si ii revin amintirile, nu comunica, si nu stiu cum sa-l ajut. Va rog dati-mi niste sfaturi.
multumesc!

5 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

S-ar putea ca tu sa reprezinti pentru el un fel de pansament al sufletului.Este bine sa ii spui asta, sa discuti cu el atunci cand este intr-o stare mai buna. Este bine sa il ajuti dar nu trebuie sa te sacrifice pentru asta.Ai drebutul sa fii iubita si fericita.

| gigiro a răspuns:

Daca intr-un an nu a uitat, ai sanse sa-l astepti toata viata. Dar s-ar putea sa fii si tu prea neincrezatoare, poate e mai rezervat.

| ////////////// a răspuns:

Draga mea oferai caldura ta sufleteasca, iubestel, arata-i ca tu nu esti ca altele si ca lumea e diferita, lupta nu te da batuta.curaj

| alice_5598 a răspuns:

Pai cred ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa-i explici ca ar trebui sa uite ceea ce a fost.ca acum este cu tine si ca te deranjeaza ceea ce face. Daca el tine neaparat sa fie legat se trecut ar trebui sa il lasi cu trecutul lui.si sa iti vezi de viata.succes:*

| roberta_7421 a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu el sa ii spui in ce situatie ai ajuns si cum te simti datorita relatiei cu el. spune-i parerea ta si incearca sa afli si parerea lui.sunt de acord ca a iubit-o pe fosta dar, trebuie sa mearga mai departe si sa inceapa un nou capitol si o relatie.ar trebui sa fie bucuros si fericit ca tu esti langa el si esti dispusa sa il ajuti. dupa ce vei avea aceea discutie cu el, ar trebui sa te mai gandesti si la tine ca nu iti poti pierde ani langa o persoana care nu te iubeste si care traieste doar din amintiri.bafta si mult succes.happy