| Stileblue a întrebat:

Buna!

Suntem prieteni foarte buni, vorbeam in fiecare seara...dar ieri mi-a zis ca ii place de o fata...eu presupuneam ca ii place de mine dar m-am inselat.

Si ia-m zis dupa cateva ore ca sunt suparata pe el? Si el imi zicea ca ce ti-am facut sa imi cer scuze, ca tin ca la o prietena si nu vreau sa pierd prietenia cu tine, si tot ma intreaba"Zimi te rog, care e motivu, ce s-a intamplat"

Ma simt asa prost ....ca el tot imi zice ca se simte aiurea ca nu stie ce mi-a facut.

Ce ziceti sa ii zic?

Sau sa il las sa isi dea seama!

Mi-a scris ultima oara"Lasami mesaj cu motivu"

ziceti-mi se sa ii scriu concret!

Fundoi...:X

4 răspunsuri:
| thedistroyer a răspuns:

Lucrul asta l-am patit si eu. Adica cand cea mai buna prietena a ta iti zice ca place pe cineva te simti prost adica asa mam simtit desi nu pot sa zica k o placeam..nuj e ciudat. Eu am lasat-o sa descopera singura lucrul acesta. mi s-a parut prea direct sa ii zic in fara Stii te plac... totul a mers bine si mia multumit deoarece acel baiat era un golan si etc si am ramas f buni prieteni.

| vlad89c a răspuns:

Dupa parerea mea, nu isi da seama ce a facut cand ti-a zis ca fata de care ii place nu esti tu.
A-i putea sa accepti ca nu esti tu cea de care ii place, si ca continui sa fi prietena care il ajuta si ii da sfaturi,

SAU

I-ai putea spune ca sperai ca tu esti fata de care ii place, si ca simti ceva pentru el.

Totusi, eu iti recomand varianta a 2-a, sa ii spui ce simti pentru el, pentru ca nu isi va da niciodata seama ce a facut, sau isi va da cand va fi prea tarziu; nu lasa sa se intample asta.

daca gasesti folositor ce ti-am zis, nu ezita sa imi dai o funda.

| 1DobreMihai1 a răspuns:

Pai scrie-i ce simti

| xAleexandraax a răspuns:

Am patit acelasi lucru ca tine. straight face Te sfatuiesc sa ii spui, asa am facut si eu, si vei vedea ca totul se va rezolva. Iti urez bafta multa :*
Funda? puppy dog eyes