Dupa parerea mea, nu isi da seama ce a facut cand ti-a zis ca fata de care ii place nu esti tu.
A-i putea sa accepti ca nu esti tu cea de care ii place, si ca continui sa fi prietena care il ajuta si ii da sfaturi,
SAU
I-ai putea spune ca sperai ca tu esti fata de care ii place, si ca simti ceva pentru el.
Totusi, eu iti recomand varianta a 2-a, sa ii spui ce simti pentru el, pentru ca nu isi va da niciodata seama ce a facut, sau isi va da cand va fi prea tarziu; nu lasa sa se intample asta.
daca gasesti folositor ce ti-am zis, nu ezita sa imi dai o funda.
Da varianta a doua e cea mai buna..Nu trebuie sa-ti ascunzi sentimentele, poate o sa va apropiati cine stie
Cred ca ar trebui sa fi sincera si sa ii spui ca il placi ca saracul baiat nu e vrajitor ca sa ghiceasca sau da-i niste semne mai clare ca sa isi de-a seama si daca tot nu isi da seama atunci spune-i direct...o sa ramana surprins
Pai tu trebuia sa-i zici inainte ca simti cv pentru el.el te considera cea mai buna prietena si nu s-ar gandii sa aiba o relatie cu tine.in cazul tau mai bine ii spui poate cinesti.succes