| Stileblue a întrebat:

Buna!

Suntem prieteni foarte buni, vorbeam in fiecare seara...dar ieri mi-a zis ca ii place de o fata...eu presupuneam ca ii place de mine dar m-am inselat.

Si ia-m zis dupa cateva ore ca sunt suparata pe el? Si el imi zicea ca ce ti-am facut sa imi cer scuze, ca tin ca la o prietena si nu vreau sa pierd prietenia cu tine, si tot ma intreaba"Zimi te rog, care e motivu, ce s-a intamplat"

Ma simt asa prost ....ca el tot imi zice ca se simte aiurea ca nu stie ce mi-a facut.

Ce ziceti sa ii zic?

Sau sa il las sa isi dea seama!

Mi-a scris ultima oara"Lasami mesaj cu motivu"

ziceti-mi se sa ii scriu concret!

Fundoi...:X

5 răspunsuri:
| vlad89c a răspuns:

Dupa parerea mea, nu isi da seama ce a facut cand ti-a zis ca fata de care ii place nu esti tu.
A-i putea sa accepti ca nu esti tu cea de care ii place, si ca continui sa fi prietena care il ajuta si ii da sfaturi,

SAU

I-ai putea spune ca sperai ca tu esti fata de care ii place, si ca simti ceva pentru el.

Totusi, eu iti recomand varianta a 2-a, sa ii spui ce simti pentru el, pentru ca nu isi va da niciodata seama ce a facut, sau isi va da cand va fi prea tarziu; nu lasa sa se intample asta.

daca gasesti folositor ce ti-am zis, nu ezita sa imi dai o funda.

| onixonutza a răspuns (pentru vlad89c):

Da varianta a doua e cea mai buna..Nu trebuie sa-ti ascunzi sentimentele, poate o sa va apropiati cine stiewinking

| DWDT a răspuns:

"credeam ca sunt eu!:-s" si il dai pe spatewinking

| aaadddyyy a răspuns:

Cred ca ar trebui sa fi sincera si sa ii spui ca il placi ca saracul baiat nu e vrajitor ca sa ghiceasca sau da-i niste semne mai clare ca sa isi de-a seama si daca tot nu isi da seama atunci spune-i direct...o sa ramana surprinssmug

| violetaa20 a răspuns:

Pai tu trebuia sa-i zici inainte ca simti cv pentru el.el te considera cea mai buna prietena si nu s-ar gandii sa aiba o relatie cu tine.in cazul tau mai bine ii spui poate cinesti.succes