Spune-i. Daca ii place de tine foarte bine, daca nu asta e. Eu spun sa ii zici ce ai de pierdut? (P.S - Ai niste greseli in scriere)
Eu cred ca e mai bine sa nu-i zici nimic. Daca sunteti prieteni de atata timp si el nu a avut niciodata initiativa sa iti propuna sa fiti impreuna, lasa-l in ale lui. Ce rost ar avea sa-i mai spui? Distanteaza-te si tu treptat (spune-i ca a fost o gluma cand i-ai zis ca esti suparata pe el) si cauta-ti un iubit, nu un frate. Frate ai acasa (daca ai), iar prietenii de genul asta le faci cu fete, nu cu el. Nu ii da in mod inutil satisfactia sa stie ca tu ai fi asteptat iubire de la el. Nici nu ti-o va da si, in plus, va avea satisfactia ca te-a facut sa suferi.
Dupa parerea mea, nu isi da seama ce a facut cand ti-a zis ca fata de care ii place nu esti tu.
A-i putea sa accepti ca nu esti tu cea de care ii place, si ca continui sa fi prietena care il ajuta si ii da sfaturi,
SAU
I-ai putea spune ca sperai ca tu esti fata de care ii place, si ca simti ceva pentru el.
Totusi, eu iti recomand varianta a 2-a, sa ii spui ce simti pentru el, pentru ca nu isi va da niciodata seama ce a facut, sau isi va da cand va fi prea tarziu; nu lasa sa se intample asta.
daca gasesti folositor ce ti-am zis, nu ezita sa imi dai o funda.