| ShadowGhost a întrebat:

Buna,T.P.U.Imi place de un an de un baiat destul de dragut si politicos cu mine. Faza e ca odata am jucat adevar si provocare cu el pe mess impreuna cu o prietena buna din clasa si prietena mea i-a spus ca nu prea putem pune provocari pe mess si el a zis ba da, dar nu stiti voi.Eu,una m-am simtit cam prost, adica stiu mult mai mult decat crede el. Diferenta dintre noi e de 2 ani, acum cand va implini 15.As vrea sa ii spun de mult timp ca imi place de el, dar mi-e frica ca ar putea sa ma ia la misto si sa rada de mine, si sigur nu mi-as dori asta.Cum as putea sa ii spun ca imi place de el si in ce fel, tin sa subliniez ca imi vine sa lesin cand vorbesc cu ellaughingfiindca imi bate inima nebuneste.Multumesc anticipat

6 răspunsuri:
| 789456123 a răspuns:

Daca chiar iti place de el la nebunie nu trebuie sa ai rusine.dar daca si lui ii place de tine? fa tu primul pas nu trebuie sa ai temeri. am avut o situatie la fel si i-am zis eu 1 ca imi place de el si m-a rugat sa fiu prietena lui. dar in situatia ta as scrie o scrisoare cu nume anonim in care i-as zice ca il iubesc si i-as pune-o la usa casei cred ca va fi innebunit si v-a dori sa afle cine a scris-o.si daca imi vei urma sfaturile totul va fi ok (nu uita sa nu zici la nimeni despre scrisoare)

| liveinlive a răspuns:

WOW! ti s-a pus pata nu gluma dar uite cum sa faci: deci tie iti place de el poti sa ii ceri parerea de niste melodii sau o melodie si ii trimiti doar melodii de dragoste prin asta ii exprimi ca iti place de el si el s-ar putea sa iti spuna ca te place daca nu merge (sa nu aiba prieteana) incearca sa petreci (am mai dat cuiva sfatul acesta) timp cu el si la un moment dat cand ti se pare ca si lui ii place de tine frangei unpic din inima jucandute cu altul apro 3-4 zile cand baiatul de care iti place o sa iti recunoasca ca te place si apoi (ai 2 variante) 1. ii spui ca si tie iti place de el sau 2. spui "aha, ok" si faci pe indiferenta astfel mai petreci putin timp cu el si pasiunea lui creste la un moment dat inainte sa se plictiseasca de tine ii spui ca si tu il placi si deveniti un cuplu (sunt 140% sigur de sansele de cuplare!) Capish ai bagat la scafarlie?

| liveinlive a răspuns (pentru 789456123):

SCZ este cam praf raspunsul tau

| Zenithf a răspuns:

Ai zis ca este dragut si politicos? Pai atunci cum sa rada cand ii declari asta? Cel mult sa te refuze, in cel mai dragut si politicos mod, dar nu cred ca este cazul. Sunt aproape sigur, comportamentul lui 'dragut si politicos' cu tine este cauzat de faptul ca si el are ceva sa-ti spuna, dar se codeste.

| neutrino a răspuns:

Adica tu ai 13 ani, nici acestia intregi? Sigur ai baut lapte cand ai fost mica? Parca am avut si eu 13 ani si cred ca altele imi erau preocuparile. Daca toate acestea sunt adevarate, nu stiu cine se poate ridica la nivelul vostru de 10-13 ani, ba mai mult sa va dea si sfaturi. Poate invers.

| dragoilidia a răspuns:

Cel mai bine e sa-i spui pe mess sau trimite-i un bilet.Si eu mam confruntat cu asta si eram intr-o faza ca ata, exact ca a ta.L-am intrebat spunindui in fata si el m-a sarutat si a spu ca da.Deci cel mai bine urmeazati inima! cu placere!