Nu ii psune, mai bine las-o sa traiasca in minciuna cu un om care nu o iubeste.
Salut! Delicata situatie, as zice...
Eu, daca m-as afla in situatia asta, i-as spune. De ce?! Pentru ca nimeni nu trebuie sa fie mintit, minciuna nu e aproape niciodata o optiune, iar in acest caz cu atat mai putin. Data fiind situatia, consider ca parintii tai trebuie sa aiba o discutie serioasa pe aceasta tema si sa ajunga la o decizie FINALA, pentru ca in acest timp, nu fac decat sa se chinuiasca unul pe celalalt. Numai bine!
M,m,m.E greu de raspuns. Cred ca ar fi mai bine pentru mama ta sa nu afle, asa cred. Chiar daca nu auzeai conversatia, tatal tau din pacate nu se schimba. avand in vedere ca mama ta e plecata. Nu te baga, chiar daca suferi cel mai mult. Lasa-i pe adulti sa-si rezolve problemele de adulti. Tu doar iubeste-i, atat cat poti.
Dat fiind faptul ca e plecata si nu e la distractie, e la munca si nu e usor deloc, eu zic momentan sa nu-i spui daca nu vrei sa-i faci viata un calvar! Va fi extrem de greu de suportat mai ales ca e departe de casa!
E o situatie complicata, poate ar trebui sa vorbesti cu tatal tau si sa ii explicit cum vezi tu situatia si sa vezi daca e reala idila.
Eu i-as spune in locul tau, va suferi, insa macar va sti ce are de facut.
In afara de faptul ca merita sa stie, cu atat mai repede cu atat este mai bine. Gandes-te ca daca o lasi sa astepte, timpul va trece si se va gandi ca totul este bine, ca tatal tau nu o mai insala si deodata afla bomba. Mai bine afla acum. Ea momentan este in strainatate, lucreaza si castiga bani pentru amandoi. Nu mi se pare normal sa puna bani impreuna sau pentru un om care o inseala.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Fă ceea ce spune RockRox, chiar are dreptate.
O femeie nu trebuie să sufere. Bărbaţi sunt destui. De ce să stea cu el şi acesta să-şi bată joc de ea? Dacă o iubea, nu avea nevoie de altele. Nu o merită. Te sfătuiesc să-i spui.
Poate pe suflet are multe, dar o frământă şi alte lucruri în afară de alea. Dacă ar afla ce se petrece, ar fi mai ok. Poate ar reuşi să-şi pună ordine în gânduri şi ar şti ce să facă.
Sărbători fericite!
Nu mamei ci individului care ti-e tata sa-i spui. Ii spui asa : Bine ma nesimtitule, mama e plecata afara din tara sa aduca sa pui pe masa si sa ne fie bin esi tu o inseli cu alta? I-al tare si sperie-l ca spui mamei.
P.S.Sa-ti spun ceva la ureche: Viata buna si iubire nu va mai fi intre ei.Asa vor trai, in minciuna.Scuze daca am fost dur dar asta e situatia si nu se va indrepta.
Ar trebui sa ii spui mamei tale, va suferi insa e mai bine sa sufere din cauza adevarului odata decat din cauza minciunilor mai multa vreme. Un om care inseala odata va insela mereu. Nu a meritat a doua sansa mai ales ca mama ta a plecat sa munceasca pentru binele familei. Nu merita sa fie inselata si tu sa fii complice.
Eu zic că cel mai bine ar fi să nu-i spui..Nu acum cel puţin. Cum spune şi K0sti ea e plecată la muncă nu la distracţie. Îi faci viaţa un calvar dacă află acum. Chiar dacă nu-i spui acum, când se întoarce asigură-te că-i spui! Nu e deloc ok ca un bărbat ca el să-ţi bată joc de viaţa ei. E un nesimţit. *scuze că spun asta dar ăsta e adevărul*. Sper că ţi-am putut fi de folos chiar şi puţin. Succes! :*
Cred că e bine să nu îi spui încă.Va suferi mult, probabil se va întoarce acasă, vor divorţa, îşi va pierde serviciul şi tu şi familia nu aveţi decât de suferit.Cred că ar trebui să îi laşi să îşi rezolve problemele de unii singuri :*
Hei. Eu cred ca mama ta trebuie sa stie adevarul, indiferent cat o sa sufere la inceput este mai bine pentru ca daca va afla in viitor (chiar si cel mai apropiat) va suferii de mii de ori mai mult deci spune-i pentru ca este femeia care ti-a dat viata si nimeni, nici macar tatal tau nu are dreptul sa-si bata asa joc de viata ei. Este ceea ce as face eu, imi pare rau daca te-a ofensat cu ceva vreo idee de-a mea. O viata frumoasa iti doresc Succes
Ar fi bine să îi spui, pentru că dacă va afla în viitor din alte surse va suferi mult mai mult. Și în plus, mama ta nu merită să fie măritată cu un bărbat care nu o iubește.
Pai eu una as zice sa il iei pe tatal tau la raspundere. Sa il intrebi de ce o inseala pentru ca ea ti-a dat viata si ai face orice pentru ea. Infine te-ai prins tu. Si mamei tale sa nu ii spui chiar acum ca ar suferi. Si e departe de casa nu o poate consola nimeni... Ar fi bine sa ii spui dar nu in momentul de fata.
( .....nasol frate nu mai postati asemenea lucruri pe TPU ne stricati zilele ....nu e greu deloc de spus...fiindca esti la mijloc... daca esti barbat te duci la tatal tau si ii spui ca l-ai auzit vorbind iar cu femeia aia....il rogi sa nu mai faca asa ceva fiindca ii iubești.....asa daca ii zici mamei tale sigur baga divorț si ramai cu unul din ei....sau pe drum cine dracu stie......deci fa ce am zis mai bine... dupa daca nu te asculta ii zici mamei tale