Depinde unde prefera, si in Romania daca stie sa se descurce v-ar asigura o viata buna numai ca multi romani s.au obisnuit cu ideea ca afara e viata mai buna si nu mai e asa deoarece timpurile bune s-au dus si mai rau e peste hotare pentru cei care nu-s stabiliti cu serviciul.
E bine ca pleaca pentru ca iti va face tie un viitor mai usor si mai stralucit.dar tot odata si dureros.
E mai bine sa plece chiar daca va suferi si o sa-i fie dor de tine, va pleca doar ca sa-ti asigure tie un trai mai bun.Si eu am plans cand a plecat mama desi aveam 6 ani.Mama mea e plecata de 14 ani in Italia initial o vedeam odata la 2-3 ani.Acum ne vedem in fiecare zi pe internet si vine odata la 2 luni acasa.Si in plus castiga si foarte bine daca ar fi ramas aici nu cred ca aveam la ora actuala tot ceea ce-mi doresc eu
Sa`si gaseasca un job in tara. Daca are experienta si e bun in ceea ce face nu va fi greu.Dar merita sa incerci.App daca ai fi din RM.Valcea si daca intamplantor sar pricepe la constructii tatal meu ar putea sa-i ofere un loc de munca.Altceva nu va ce as putea spune.Ii urez spor la treaba, servici usor si BAFTA! Freez Power