| 8867 a întrebat:

Bună! Tatăl meu lucrează în străinătate de aproape 9 ani, înainte vorbea in fiecare zi la telefon cu mama, vorbeam si pe cameră si venea in fiecare an de sărbători acasă. El nu a mai venit de 2 ani, nu sună și am aflat că m-a blocat și pe mine și pe mama pe whattsap, messenger, etc. El mereu bagă scuze ca nu îi merge whattsapul, dar nu știu ce sa cred, mama e foarte stresata si eu la fel, inainte de Crăciun a spus ca va lucra si in zilele astea de sărbătoare, fiind Crăciunul normal ar fi să de-a macar un mesaj nu? Nimic. Nu a sunat, l-am sunat noi, nu a răspuns. I-am dat mesaje, le-a Văzut! Nu a răspuns nici la ele. Ce credeti ca se intampla cu el?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vrea sa scaoe de voi, alta doamna vrea sal tina pentru ea sau ii place viata vrea mai multe femei. Nu procedeaza corect cu voi

| darrio2007 a răspuns:

Poate este prea ocupat cu serviciul.
Altceva, nu mai comentez.

| AnemonaP a răspuns:

Clar a vrut să rupă legătura cu voi, sa va blocheze, e cel mai mare act de lașitate. Nu se mai poate numi tată sau soț. Cu siguranța și-a găsit pe altcineva, de asta va evita.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Are pe alta acolo ce lucreaza tatal tau? In ce țara este? Are amantă

| Freya1 a răspuns:

În primul rând ar trebui să îi căutați un prieten sau chiar patronul ca sa va asigurați că e bine si sănătos.Iar daca e asa, atunci trebuie sa va resemnați cu posibilitatea ca vrea sa rupă legătură cu voi.

| Nirvanaaa a răspuns:

O sa fiu sinceră ca nu are rost sa evităm treaba. Având in vedere ca a citit mesajele e bine, sanatos.
Vrea sa va evite și sa se detașeze ușor ușor. Probabil și-a cam făcut o viața pe acolo și nu vă include și pe voi in planul lui. Sper sa nu fie așa, dar din comportamentul lui cam asta se deduce.