anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tin sa precizez ca nu suntem impreuna,
Alaltaieri cand a fost ziua mea, bineinteles nu a avut ocazia sa-mi spuna "La multi ani", fiind ca lui ii este frica pur si simplu de colegi! Ii e frica ca il va toca la cap: ca esti cu tipa' nu?!
Si chestii de genu, seara a intrat pe telefon pe yahoo si mi-a zis La multi ani, ca vorbim pe la 9, si ca ma iubeste si nu glumeste. Dupa ce inainte sa plec, el mai avand o ora, i-a dat prietena mea un bilet pe care scria asta:
[PROVOCARE]
Imi place tot la tine laughing
Te iubesc.

Mie imi place foarte mult de el, si am bagat provocarea ca sa nu par disperata, insa azi dimineata un coleg de-al lui ii da prietenei mele biletul de la mine! Pai de unde a ajuns biletul ala la el?! Mi-a zis ca baiatul de care imi place(numele) i l-a dat in clasa marti!
Nelamurirea mea e ca de ce sa ajunga biletul pentru el la acel coleg? Ma rog, am trecut cu vederea, el tot numai apareathinking L-am vazut in prima pauza ca se ducea cu un coleg la baie, nici macar nu m-a bagat in seama, nici macar sa se uite. S-a uitat odata, cand stateam cu spatele (mi-a zis o colega), o data cand eu eram in clasa si el la fel se uita in gol asa cum ar veni si cand am plecat a luat-o inainte cu un coleg, eu eram la vreo 30 de metri in spate nici macar sa ma astepte. Doar atunci cand coboram scarile el era jos, m-a auzit vorbind si se uita la mine.
Adica, acum parerea voastra, placi pe cineva (il iubesti), te place (te iubeste), ti-e frica de colegi? Ti-e rusine? Ce poti sa ai?
Eu parca nu am existat pe ziua de azi, asta ma deranjeaza.
Si faza cu biletul, sunt chiar curioasa, sau daca imi puteti da voi o parere! Pe el nu-l mai intreb, numai vreau si alte probleme de genu'! Nu prea vreau sa imi mai pese.
(ma scuzati daca nu intelegeti, dar e cam greu de explicat).

Multumesc
ps: Intrebarea este, de fapt sunt doua: 1. De ce nu ma baga in seama.
2. Ce pot eu sa ii fac?

9 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

Aloha!
Deci, eu gandeshte mult le ce tu scrie acolosa si am inteles cam greu, dar pot spune ca inteleg ce ai vrut sa spui.
Stii, cateodata ar trebui sa lasi lucrurile asa cum sunt, daca nu, le inrautatesti mai tare.
Daca tu crezi ca lui ii este rusine de colegin, intelege l pentru ca, baietii l ar tachina si i ar oune intrebari care l ar deranja, asa ca nu insista ca sa va vedeti in public. Incearca, daca vrei sa ii spui ceva, sa fiti intre 4 ochii, asta e mai intim, el nu se mai simte in discomfort si va fi si sincer.
Eu cred ca lui nu i a placut acel biletel, pentru ca credea ca razi de el, sau nu dai mare importanta ralatiei dintre voi. Poate nu intelesesc ce ai vrut sa spui cu acel biletel si l a intrebat pe prietenul lui sau a vrut sa ii stie pararea. Sau poate nu a dat mare importanta acestui lucru.

1. De ce nu ma baga in seama.
Nu ai procedat corect. Poate el a inteles ca toata faza asta e o gluma, sau ca voi vorbiti pe la spate despre el, ca si cum te ar placea sau ceva de genul.
Poate e mai timid si vrea ca sa ii dai ocazia sa fiti doar voi 2.
S a suparat, incearca sa nu mai faci chestii cu biletele, incearca sa fii directa, nu l mai baga in semne de intrebare, nu mai fa gesturi din care sa inteleaga cine stie ce aluzii. Fii cat se poate de simpla in exprimarea ta si lasa apropourile.

2. Ce pot eu sa fac?
Um. ti am spus. Daca tii l a el nu arata ca esti disperata. Atrage-l. Da i de inteles ca il placi, dar nu ca te a pus o fata la un joc sa ii marturisesti asta.
Nu strica tot ce e intre voi.
Crede ma kk am experienta.
Sa fiu mai clara:
1. Nu ii astepta atentia, nu te uita tot timpul la el, nu fa gesturi (rade tare, tipa, injura, etc) ca sa te observe el.
2. Barbatilor le place ce nu pot sa aiba! Asta e lege! Daca te invita undeva Nu ii arata ca abia astepti sa auzi asta, ca ti ai da si viata ca sa petreci timpul cu el.
3. Arata i ca ai viata ta! Nu ca stai tot timpul asteptand atentia lui.
4. Nu fi rea cu el! Nu da in el, nu il injura, nu te pune in gura cu el nici macar in gluma. Nu vrei sa fii baietoasa, el vrea sa vada in tine fata aia atractiva care ar putea avea grija de el.
5.Filtreaza cu el. Incepe cate putin. Insa daca el e timid, nu o fa in public. Doar voi doi.
6.Complimenteaza l. Se va simti apreciat
7. Nu filtra cu toti baietii. Va crede ca esti usuratik.
8. NU te baga mereu in viata lui. Apoi, daca stai deoparte, te va cauta el pe tine.
F. IMPO:
Daca el nu te baga in seama, nu il baga nici tu. De ce sa suferi si sa te intrebi mereu ''de ce face asa?'' Lasa l sa te caute.
big grin
mult succes!

| Beibiii_7101 a răspuns:

Pai da imi place de cineva si m-a intrebat daca vrea sa fiu cu el si i-am zisca nu pentru ca nu imi placea de el dar acum dacryingDar de la un timp nu ma mai baga in seama nu ma mai salutacrying...
Sincer nu stiu de ce nu te baga in seama. probabil ca ii e rusine, il intrebi pe mess (dc la scoala nu ma mai bagi inseama?) sau gasesti un motiv pentru a putea sa scoti ceva de la el, dar daca nici pe mess nu vorbeste cu tine nu stiu, pune si tu o colega sau un coleg sa il intrebe... poate ii spune cevatongue

PuP:*:*. fundita te rogkiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ahh,
nu am cum sa ma duc sa vorbesc cu el. Nu am ocazia, sta in clasa, dimineata pana in scoala nu l-am mai vazut de o saptamana. Nu am cum!

| moldovianu a răspuns:

Sincer, ar trebuis sa te duci la el sa vorbesti cu el! Simplu. Ce a facut el, a fost o mitocanie ca a dat biletul altcuiva(colegul)asta ca sa se dea rotund ca il vor fetele...macho...intelegi? Asa ca iti frumos inma in dinti si te duci cu tupeu la el, si o dai la pace, mcara stii in ce ape de scalzi dupa aia sa nu iti mai faci iluzii.

| thebloodsoul a răspuns:

Vorbeste cu el despre toate acestea si sigur iti va spune daca nu vrea insista sau vb cu el pe indirect daca tot e rusinos

| miranda2 a răspuns:

Poate ca a auzit ca esti cu altcineva sau e bolnav si nu vrea sa iti spuna!

| miranda2 a răspuns:

Intreaba-l deschis de ce nu te baga in seama
Alta cale nu ai!

| aleaxndra a răspuns:

Cum te cheama? ai id?