Daca nu locuiesti cu ei atunci este simplu: nu mai tii nici un fel de legatura, la casatorie treci pe numele sotului si nu accepti mostenirea atunci cand parintii vor deceda.
Bagati mintiile in cap (poate nu ai frati/surori) ai tai mor si ajungi mostenitoarea imobilului, il vinzi si te scoti cu € tot in avantajul tau este. Numai sa nu lase pe altcineva mostenitor
Te-as ruga sa te pui in locul lor. Cum te-ai simti? Nu face asta la nervi că vei regreta. Datorită lor ai ajuns ce ai ajuns. Daca este adevarat ce spui. Gandirea ta este imatură.
Nu m au crescut ei calmează te )))
Nu am de ce sa ma calmez, pentru ca tu ai probleme, nu eu. Se pare ca tratezi problema cu superficialitate.
P.S. Bine ca te-au crescut si acum le dai cu piciorul. Jalnic!
Am spus ca NU m au crescut ei nu stii sa citești?
Daca nu te-au crescut ei de ce spui ca te-ai certat cu parintii tai?
Nu există nici o modalitate legală de a te autodezmoșteni, probabil vrei asta pentru că îți fac reproșuri. Dacă te acuză și percepi asta ca un abuz emoțional, distanțează=te de ei, schimbă numărul de telefon.Nu poți fi liberă de ei decît dacă îi ierți, așa cum ne iartă și pe noi Dumnezeu, altfel te cerți cu ei în mintea ta chiar dacă nu îi întâlnești, nu ești liberă.
Doar pentru o cearta dai cu piciorul la munca lor de o viata, adica tu.
Cum te-ai simti daca ei te-ar renega la prorpiu? (Si nu vorbesc de situatia actuala in care se pare ca iti doresti asta).
Exista o zicala, unele victorii te coboara, unele infrangeri te ridica.
Vrei sa fii victorioasa sau infranta?
Schimbi numele, orasul, numarul. Dar daca ai frati ei nu sunt vinovati cu nimic