Absolut toate simptomele descrise aici denota o DEPRESIE SEVERA.
Te sfatuiescs a consulti un psihiatru cat poti de reepde, epntru a primi ajutor si medicatie.
sanatate multa!
Nu prea sunt de acord. ar putea sa fie doar foarte mult stres, multi adolescenti se confrunta cu asta in special din cauza scolii. ar putea sa fie si un fel de depresie cred, dar in orice caz nu severa. nu e nevoie de psihiatru, el iti da medicamente pentru probleme grave de sanatate mentala, si mergi la el doar cu trimitere de la psiholog. si psihologul ar fi o idee buna.
Nu are importanta ca esti tu de acord ori ba, fiindca copilasii mici ca tine nu au de ce sa dea sfaturi atat de importante, la sectiune aasta.
Sa lasam adultii sa vorbeasca aici, iar tu, vad ca te plictisesti deja de manga, uita-te la altceva sau iesi si bate mingea afara, ca-i vreme buna.
Fă o pauză, concediu de minimum 3 zile, chiar dacă ai treabă, de învățat. În pauză, creierul se odihnește și se resetează.
Vorbeste cu un amic, prieten, o ruda apropiata. E important sa poti vorbi cu cineva si sa-ti exprimi sentimentele. Daca te simti obosita si deprimata, posibil sa ai lipsa de vitamina D, sa nu faci suficienta miscare si sa nu mananci sanatos. Ia niste multivitamine zilnice si fa miscare.
Sincer, imi este cam penibil sa vorbesc despre asta fata in fata cu cineva. Cat despre miscare, fac sport in fiecare zi si am grija sa mananc foarte sanatos. Multumesc pentru raspuns!
Poate ești deprimată din cauza dorului de țară sau ai un început de depresie din aceași cauză.
Si eu m-am gandit...dar mi se pare putin de tot cam absurd ca asta sa fie cauza. Se poate ajunge la depresie din cauza asta?
Vorbeste cu cineva de incredere, preferabil de varsta ta. poti sa incerci sa iti faci prieteni online daca vrei pentru ca nu te cunosc si iti e mai putin rusine de ei si nu iti pasa atat de tare daca te judeca. in rest nu prea stiu ce sa zic ca nu am trecut prin asta. fa activitati care iti plac, odihneste-te cat ai nevoie, mananca sanatos pentru ca asta ajuta mult
Multumesc frumos pentru sfat!
Cu placere
Daca cunosti limba engleza cauta pe Youtube Abraham/Esther Hicks. Daca nu cunosti engleza, cauta pe google ca gasesti (am gasit chiar eu ieri) Intrarea in vortex de Esther/Abraham Hicks si citeste-o. O sa ai raspuns la absolut tot si o sa intelegi totul mai bine. Succes.
Multumesc, am sa ma uit chiar in seara asta.
Poți vorbi cu o prietena sau cu cineva din familie, sunt convinsa ca o sa primești un sfat bun, te înțeleg și eu am avut stările tale, am reușit sa trec peste, trebuie sa faci mai multe activități ce ți-e iti fac plăceri, daca vrei putem vorbi,?
Multumesc mult de tot, foarte dragut din partea ta. Sincer mi-ar prinde bine sa vorbesc cu cineva, daca si tu vrei putem vorbi, daca esti sigura ca nu te deranjez?