anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai s-au intors mama si concubinul acesteia din Spania. Nu am avut relatii bune aproape niciodata, dar acum nici sa mananc nu ma mai lasa. La masa mi-a zis ca imi da cu ceva in cap. De multe ori a zis ca vrea sa ma omoare. De multe ori m-au batut si abuzat verbal. Dar nimeni nu ma crede doar pentru ca mama e bolnava si sotul ei o ameninta. Am chemat politia si nu am obtinut ordin de protectie. Ei ma fac nebuna. Acum i-am auzit vorbind ca vor sa ma duca sa ma innece. Nu gasesc cale de scapare pentru ca si sora mea e de acord cu ei si este studenta la politie si are prieteni politisti.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am mai avut un caz similar cu fratrle bunicii pe care l-au izolat intr- camera si si-au batut joc de el o viata pana l-au omorat. Mentionez ca intentioneaza sa ma faca nebuna pentru ca se cunosc cu doctorita din sat. Si ei m-au mai carat pe la psihiatrii numai ca sa stau cu pastila dupa mine. Dar la ce buna o pastila daca te tin nemancat si te lasa fara activitate? Doar ca sa existi, apoi se razgandesc ca vor iar sa te omoare. Iar tatal meu vitreg vrea sa ne distruga pe toate ca sa ia el casa si sa o vanda.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai internet, presupun ca ai si telefon. 112. Te duci la oras, cauti un adapost, nu te mai intorci niciodata in familia aia. Cu dovezi si alte alea mori cu zile. P.S. In ce judet esti? As putea sa te ajut cu ceva numere de telefon dar sa stiu zona mai intii.

| PsyhoChild a răspuns:

Inregistrezi cand te ameninta si te duci la politie. Daca politia locala refuza sa te ajute poti depune petitie la UE

| anonim_4396 explică (pentru PsyhoChild):

Telefonul meu nu inregistreaza mult timp si nici atat de bine mai ales ca ei vorbesc incet. Si isi fac planul cand stau in bucatarie la masa si eu nu mai am voie nici sa mananc. Cum spuneam nici la wc nu ma lasau. Si lor nu le-a placut scoala si eu am sesiune. Si am avut si prieten si tot asa s-au bagat doar pentru ca puneam poze fericiti pe Facebook. Mi-a interzis sa mai pun ceva pe Facebook.

| DanaDaniellllla a răspuns:

Cei de la psihiatrie nu sunt ignoranți sa nu observe o persoană cu deviații comportamentale. Ia-ți medicația și lasă internetul că nu vei stârnii milă și nici compasiune

| anonim_4396 explică (pentru DanaDaniellllla):

Nu postez aici pentru mila sau conpasiune ci pentru gasirea unei solutii convenabile pentru ca sunt convinsa ca mai multe minti gabdesc mai bine. Mai ales daca au auzit mai multe povesti de viata sau au mai multi prieteni. Au mult mai dezvoltata componenta sociala.

| DanaDaniellllla a răspuns (pentru anonim_4396):

Un psihiatru nu îți dă tratament daca nu ai nevoie! Lasă minciunile și ia-ți pastilele.

| anonim_4396 explică (pentru DanaDaniellllla):

Doamna draga el imi cumpara si fara reteta de la farmacie ca se cunoastea cu ele. Si ma mai si batea.

| DanaDaniellllla a răspuns (pentru anonim_4396):

Mincinoasă mică ce ești: la farmacie nimeni nu eliberează fără prescripție medicală un tratament psihiatric. Dacă ești victima unui abuz și posibilitatea să mergi la un centru de protecție sau/și să reclami acest lucru, însă totul este o minciună

| helloitsme15 a răspuns:

Gaseste dovezi, înregistrari video -audio si asa mai departe. Adk esti la masa si înregistreaza vocile (inclusiv a ta ) sau pui o cameră ascunsă. Din cate stiu trebuie sa le dovedești autenticitatea. Sau dacă poti. muta te separat si creeaza ti un viitor in care sa nu mai auzi de ei. Încuie te in camera si fii cu ochii in patru. Dar mai important este să devii complet independentă. Sper sa ti găsesti motivatie in asta! Poate spun prostii scuze!