Sincer, o sa-ti fie foarte greu. Te sfatuiesc sa rupi orice contact cu el pentru o perioada, o perioada buna pana cand iti revii. Sa nu te inchizi in tine, si nici in casa. Familia si prietenii o sa te ajute sa treci peste. Cautati activitati noi, fa ce iti place, fa un sport, ori ce numai sa nu te gandesti la el si o sa vezi ca, cu timpul, incet o sa iti treca si o sa-ti fie bine. Sa nu crezi ca o sa iti treaca de moment, amintirile cu el nu o sa treca niciodata, dar o sa le tii in frau. O sa fie bine. Ai incredere, fi optimista, toate trecem prin asta.
fundita? Am nevoie de ea
Trebuie sa il faci invidios el se enerveaza si se creaza'un centru de nervi si dragoste' care se sparge ni o sa-l uiti iti zic sigur eu asa am facut!
Aaaa sau ignora-l atunci o sa vada cu nu-ti pasa si se va intoarce ori care din astea
Pai sfatul meu ar fi sa incerci sa il uiti.Mergi mai departe daca el nu te iubeste.Fa un pas in plus fata de el. Dupa scurt timp isi va da seama ce a pierdut.Nu te lasa distrusa de el... Daca il ignori o sa iti simta lipsa si o sa vada ca a gresit...mult succes^^
Pai simplu:nu il mai baga in seama pentru ca o sa iti simta lipsa, iar cand va vedea ca a pierdut pe cineva drag va face orice sa te "aiba"(asta in cazul in care mai vrei sa fi cu el); ca sa il uiti e mai complicat, trece ceva timp pana il vei uita