| Martzell a întrebat:

Buna toti pentru unu. Am si eu o intrebare. Am cunoscut un baiat, dupa toate eram impreuna, parca parea ideal. Dupa am plecat peste hotare pe interval de vara. El ma in iselat eu am aflat de toate de la cel mai bun prieten a lui. Si eu la cat filosoafa l-am facut si singur mi-a recunoscut. I-am mancat creerii. Dupa ce am revenit mai conversam. Dar aruncam ranchiuna unul fata de altul. Eu simt ca el are ceva pentru mine. Dar ne-am jignit prea mult... El psihologic pare mai mic, nu as zice mari teme comune avem. Totusi simt inca tin la el. Dar din nou a intervenit cel mai bun prieten si a zis el asa e indinferent de la natura doar pentru a isi face jocul. Nu zic singur mi-a zis cum era inainte, ce a facut. Mi s-a descarcat in toate. Cu cine si ce a avut. A zis ca mine nu a mai intalnit, sunt unica nu a mai vazut. Dar eu mam luat dupa al sau prieten cap. L-am inceput a jigni. Nu am mers pe varianta sa discutam in particular. Dar mie inca imi place dupa toate intamplate. Ce as putea face? O solutie mai buna?

Răspuns Câştigător
| Doub a răspuns:

Să discuţi cu el în particular.

0 răspunsuri: