anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Totul a inceput acum luna si cateva zile.Eu sunt sef de clasa, si am avut consiliul elevilor unde aveam de facut o tema.Trebuia sa scriu un eseu dar, nu singur, ci cu o fata, sefa de clasa:o fata bruneta, frumoasa si desteapta.Asa ca, pentru a face eseul a trebuit sa incep sa vb cu ea prin mess.Am inceput sa vb cu ea si am realizat ca amandoi ne placeam, aveam pasiuni comune, imi impartasise din secretele ei, am vb foarte mult de cand ne.am cunoscut pana acum o saptamana, cand am facut marea greseala sa. i zic ca o plac.Nu stiu daca mi s. a parut mie sau nu dar cred ca se purta altfel cu mine. Apoi, miercurea asta, am venit cu propunerea sa jucam un pool, pe mess.Toate au fost bune si frumoase pana cand la un moment dat am vrut sa fac o gluma, o gluma tampita, si I.am zis ca nu am cu cine sa joc, si ca joc pool mai mult pentru ea(ea avea scorul 4-2 si de aia am zis ca imi permit). Dar nu am pus dinalea de ras, si a luat. o in serios.Prima data am crezut ca face misto si ca vrea sa imi cer scuze. Dar dupa am vazut ca e serioasa, si ca pana sa iasa de pe mess noi eram inca certati.In noaptea aia nu am dormit decat vreo 4h. A doua zi i.am explicat situatia si i.am spus ca am fost un idiot si un dobitoc si ca am vrut sa para o gluma ce am scris acolo. A zis ca m. a iertat dar, s. a racit si mai mult fata de mine.Pana atunci intra pe mine pe mess venea cu subiecte de discutie etc.Azi,fiind sambata, m. a sunat si a dat telefonul unui coleg de clasa.Ala incerca sa faca misto de mine dar nu prea i. a iesit.Si acum am incercat sa o sun dar mi. a inchis... I.am trimis dupa un mesaj in care ii ziceam ca as fi vrut sa fi vb de ceea ce a facut ea azi cu colegii mei, si ca nu vreau sa mai vb cu ea pentru ca nici ea nu vrea sa mai vb cu mine. Ea mi. a zis ca e obosita si ca mi.ar fi inchis ca ar fi vrut sa doarma, dar eu cred ca mi. a inchis pentru ca nu vrea sa mai vb cu mine...straight face
Prima data nu prea imi placea de fata asta, dar in cateva saptamani am inceput sa ma indragostesc de ea.Si cand ma gandesc ca o aveam la degetul mic, imi vine sa ma strang de gatstraight face
Ce as putea sa fac ca sa fiu impreuna cu ea...sau macar sa fie lucrurile exact cum erau inainte?
Va multumesc pentru atentia acordata mesajului si scuzati eventualele greseli aparute in "romanul" scris.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa te porti foarte frumos cu ea, sa-i faci cadouri sa ii vorbesti frumos, poate chiar sa ii scrii poezii. Ea in mod sigur te-a iertat dar nu stie inca daca tu glumeai sau vorbeai serios, incearca sa faci cat mai multe glume ca sa vada ca tu esti genul care face glume si sa inteleaga ca aceea a fost decat o glumita si ca nu are de ce sa isi faca grijiwinking Succes :X

2 răspunsuri:
| lunarwolf a răspuns:

Buna. Sorry for you sad
Offf. E cam enervant si sacaitor cand un tip se pliiiimba dupa tine non-stop. Am trecut si eu prin asta.straight face
Adica, eu zic ca s-a saturat.ar trebui sa-i lasi putin spatiu. Totusi,e o fiinta,are viata ei. Pe ea ai intrebat-o ce crede despre o eventuala impacare ca prieteni? Poate nu-i convine.
Vorbeste cu ea direct, spune-i ce ne-ai spus si nou aici, fara timiditate. Spune-u exact ce simti.

Adevarul e ca pe mess se intelege totul aiurea.straight face E frustrant.

Poate reusesti sa rezolvi situatia. Dar COMUNICA CU EA!

Bafta multa.happy

| NoChanceForUs a răspuns:

Hei...dacă simți că e nevoie să lupți pentru ea,fă-o. Dacă totuși ai dubii, atunci mai așteaptă, nu e ultima fată de pe aici.