| IAliveInHell a întrebat:

Buna TP! Nepotelul meu este suparat ca nu poate merge in excursia cu scoala de 2 zile pentru ca atunci cand este obosit urineaza in pat.Si este foarte suparat si ma bate pe mine la cap sa fac eu ceva, iar eu nu stiu ce, asa ca va intreb pe voi.Ce poate face sa nu mai urineze in pat deloc?

8 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Normal sa nu inteleaga ca el nu poate merge!
Dul la medic sa -i dea ceva pastile pentru aceste doua zile!
Iar cat despre cei doi litri de apa, cred ca nu ii vor face rau daca rupe tratamentul pentru aceste doua zile!
Sa stea langa educatoare/invatatoare si sa aiba ea grija de el sa nu depuna efort sau daca il trece la baie sa vorbeasca ea cu soferul sa opreasca undeva!
Deci solutii sunt!

| Fatamuntilor a răspuns:

IN primul rand, nepotul tau trebuie sa inteleaga ca sanatatea lui e cea mai importanta! Ar trebui sa sa scada consumul de lichide dupa ora 18.Il Pentru sete sunt bune merele.Schimbati impreuna lenjeria dupa fiecare,, accident''.Il culci mai devreme, iar dupa 2 ore il scoli si il trimiti la baie.Incetul cu incetul va invata sa-si controleze mictinile.Lauda-l atunci cand reuseste sa mentina patul uscat. Urologul ce zice?

| Alexandru0007 a răspuns:

Sa se duca la baie inainte de culcare.

| IAliveInHell explică:

Bai noi il punem dar ca el mai are o problema are nisip la rinichi si trebuie sa bea minim 2l de apa zilnic saracutu iar pe drum cum stai autorcar si mergi si aia si aia obosesti rau de tot si daca se culca obosit el doarme bustean si cand se trezeste patul este ud.Asa-i problema.

| NuAmContAici1523 a răspuns (pentru IAliveInHell):

Mergeti cu el la doctor.

| IAliveInHell explică:

Spune ca dorme prea adanc si nu simte si greu se trezeste, daca se trezeste, si ar trebui sa nu mai bea lichide dupa ora 16:00 cum zici tu dar totusi se cula la 22:00 si doarme bustean, de acum o sa il puna sa doarma de la 21:00 ca sa nu fie obosit si sa doarma si in timpul zilei.

| NuAmContAici1523 a răspuns:

Pai il puteti spune sa se duca la baie inainte de culcare si sa nu depuna mult efort/sa bea multe, multe lichide. Daca nu functioneaza atunci trebuie sa il faceti sa realizeze ca se poate face de ras, copiii din ziua de azi sunt foarte rautaciosi. Nici eu nu merg anul asta in excursie tot din probleme medicale si am inteles(nu e o rusine). La revedere! happy