Dai o scrisorica de uite sugestia mea:Tu esti tot ce mi-am dorit vreodata de la viata, iarta-ma ca uneori ma supar si sunt rau cu tine, dar gresesc din dragoste. TE IUBESC PREA MULT si o i-au razna cand ma gandesc ca pot sa te pierd.Asa sunt eu putin gelos. Sper sa ma intelegi si sa stii ca TE IUBESC si fara tine nu pot sa traiesc. ESTI SI VEI FI MEREU IUBIREA MEA ORICE S-AR INTAMPLA.
TE IUBESC SCUMPIKA MEA !
Fiind colegi nu poti s-o eviti asa ca nu te invidiez, incearca psihologia inversa arata-te interesat de o alta fata s-ar putea sa mearga.De obicei fetele vor mereu ceea ce nu pot avea.Bafta
Incearca sa o faci geloasa, pentru ca asa iti vei da si tu seama daca are sentimente pentru tine sau daca simte macar ceva si totodata isi va da si ea seama daca tine sau nu la tine.Succes:X
Incearca sa faci ceva sa o faci sa te placa : cand trece la ea la banca pune-te in fata ei si zi-i ca daca vrea sa treaca sa-ti dea un pupic, sau la usa te pui in usa, cand trece pe langa tine o prinzi de mana si o tragi la tine in brate, o iei de gat, o ciupesti.