Pentru ca-i un mitocan!
Crezi ca asta este barbatul cu care vei fii vreodata fericita?
Daca nu da doi bani pe bunul simt si nici nu se sinchiseste de asemenea luucuri, cum crezi ca va arata viata ta alaturi de el?
Slaba educatie. Acest individ nu te merita. Mitocan se va purta si cu tine. Nici eu n-am fost pentru buchetele de flori dar macar ii cumparam o cutie cu ciocolata sau un obiect util. Te-as fi tras de limba sa aflu ce-si doreste miaca-ta. In cel mai rau caz cumparam un ghiveci (sacsie) cu flori. Nu sunt adeptul florilor rupte. Oricum, daca mai incepe sa si bea vei avea un trai greu cu el. Asculta sfatul unui batran, trecut prin multe!
Nu eu am pus întrebarea! Dacă al meu ar fi făcu asa ceva ar fi regretat amarnic
Mi-e mi-a oferit cadouri dar că mi se pare ciudat cum de nu ia cumpărat nimic de ziua mamei mele
Scuze! N-am fost atent! Oricum cea de sus o sa citeasca. Sa fii sanatoasa! Ma bucur ca esti stapana pe tine. Eu daca as fi femeie l-as lasa dracu pe idiot. Zici ca unii au iesit din pestera!
Nu conteaza. Un om trebuie sa se poarte frumos cu orice femeie. Eu asa am fost educat cu atat mai mult cat acea femeie nu era oricine, ci mama iubitei mele. A! Daca zicea: "Mai, fata! Ia tu un cadou pentru maica-ta ca eu nu ma pricep" si-ti si dadea banii, era altceva. Asa ai mare grija!
Nu e nici o problema! Sper ca fata sa tina cont de ceea ce ai scris
Intai trebuie sa ajungi sa iti fie soacra, in situatia fetei care a pus intrebarea, iubitul ei nu ii poate spune inca ''soacra'' mamei ei, pana ajungi la nivelu ala trebuie sa te faci frate cu dracu pana treci puntea
Adică la ce te referi?
Eu când m-am însurat la 28 de ani deja de 4 ani mi se căuta nevastă de familie.
Buna insuratoare
Ce e atat de greu de inteles? pana ajunge sa fie soacra lui trebuie sa se poarte frumos cu ea