Daca esti micuta si nu ai nici san mare, nu-i necesar sa porti nici bustiera si nici sutien.
Sutienul este recomandat de fapt, pentru cele cu sanii mari, pentru ca trebuie sa-i sustina.
Daca sanii tai sunt micuti cel mai potrivit este bustiera, dar repet, doar daca ai peste 14-15 ani.
Cati ani ai? Spune-i ca domnii de pe net au spus ca si bustiera "strica" sanii la fel de mult cat un sutien, ba chiar mai mult in unele cazuri, depinde cat de stramta e. Asa ca spune-i ca pentru confortul tau vrei un sutien pentru ca ti-e rusine ca prin bustiera ti se vad sanii si ca toata lumea se uita la ei si nu iti place.
Parintii din ziua de azi, cu ideile lor preconcepute.
Bafta la negocieri.
Sutienul nu strica sanii, e cea mai mare prostie sa crezi asta. Nu doar ca ii protejaza de posibilele lovituri dar iti ofera si oportunitatea de a te simti mai destinsa, fara sa te rusinezi ca ti se vad prin haine. Pur si simplu spune-i ca vrei sa iti iei un sutien, daca ai sanii destul de mari, da. Varsta adecvata ar fi 14 ani, dar la cat de dezvoltate sunt fetele in ziua de azi... Oricum, nicio rusine sa vrei unul, toate fetele trebuie sa poarte. Numai sa nu iei fara burete. Sunt absolut oribile si nu prea le vad rostul.
Au aparut bustierele cu cupe..care nu prea mai sunt bustiere dar in fine. poti cumpara una si astfel respecti si dorinta mamei tale de a nu purta sutiene si te vei simti si tu confortabil ca nu se vede nimic
Câți ani ai? Spune-i mamei tale ca ai o vârsta si toate fetele de varsta ta, poarta sutien. E decizia ta sa porti indiferent de rezultate. Eu am ales sa imi cumpăr singura si mai apoi mama nu a spus nimic. Sau poti incerca sa porti fara sa vadă mama ta. Il cumperi pe ascuns, you know :*
Daca ai tai nu te lasa sa iesi singura din casa, e nasol, pentru ca nu iti poti cumpara singura ceea ce vrei, daca te lasa, cumpara-ti fara sa-i spui.Totusi,ai 14 ani jumate, e normal sa porti. N-am auzit nicaieri ca sutienul ar strica sanii. Si daca nu e de la mall, nu e o problema, iti iei de unde poti.
Bafta!
Ba da lol mama mă lasă să ies afară, sau să stau până mai târziu sau idk
gen e o mamă super înțelegătoare și fără prejudecăți etc și mereu îmi spune să discut cu ea, că ea e acolo pentru mine
dar nu stiu aș prefera să-mi cumpăr cu ea, probabil știe mai bine, decât să-mi iau singură
așa aș putea să-l port și de față cu ea, nu numai când nu mă vede(sutienul se simte gen cand te imbratișezi sau se vede)
Daca as fi fost in aceea situatie, as fi intrebat-o daca se uita sa vada ce haine mi-am pus pentru tabara si sa ii spui ca intr-un buzunar ai pus bustierele care nu te ajuta cu nimic, si ar trebui sa te lase sa porti sutien macar cat te duci in tabara. A doua varianta : iei vreo doua maieuri care ii plac mamei tale si ii spui ca sa le arunce ca nu poti sa le porti. Cred ca o sa mearga, sper ca te-am ajutat. Te pup.