Poate simte nevoia deocamdata de putina distanta, poate este timida, sau poate doar nu este pregatita inca :* incearca sa vorbesti deschis cu ea, si sa o intrebi daca este pregatita sa faceti acest pas.
PS : comunicarea este cuvantul cheie intr-o relatie.
Poate fata nu a mai fost sarutata pana acum si ii este rusine, e timida.
Trebuie sa ai rabdare, sa te porti frumos, sa fi tandru si iubitor nu sa tragi de ea si s-o bruschezi.
Te va saruta pana la urma daca stii cum sa o iei si daca esti capabil sa astepti.
Deci tie chiar iti place fata sau te-ai combinat cu ea doar asa de forma? Adica, eu asta inteleg din "nu stiu ce sa mai fac sa ma despart de ea".
In fine, probabil ca nu e genul de fata care sa se lase sarutata tot timpul. Probabil ca e timida. Daca ea nu vrea sa te sarute, frate, fii mai intelegator. Accepta-i alegerea.
Si daca vrei sa te desparti de ea pentru. ca nu te lasa sa o saruti, ei bine inseamna ca nu o iubesti.
Parerea mea, fii mai iubitor, mai sensibil, arata-i ca o iubesti, ca o intelegi mai mult, si poate ca o sa ti se rezolve problema!
Eu stiu cum se simte acea fata. Asa am fost si eu. Ori e prima data când e cu cineva, ori nu-i place ori a avut prea multa incredere in fostul ei iubit. Oricum ar fi, ea trebuie luata usor, altfel amândoi veti vrea sa va despartiti chiar daca va placeti mult. Adica tu nu vei mai avea incredere in ea, iar ea va fi stresata si va crede ca nu o placi cu adevarat, ci doar vrei s-o pupi Ai incredere in ea, asa am patit si eu, eram foarte timida, si acum sunt, si din cauza lui n-am mai avut un iubit ) si nu, nu sunt urata, ma plac atatia, deci, cum am spus: AI INCREDERE IN EA, sper ca te-am ajutat!
minnie91 întreabă: